Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Vera Bakker

Vriendelijk, ze nemen de tijd, en geven het gevoel dat je er toe doet.

Misschien dat Hoorn zelf een tel. nr. krijgt zodat je niet via de centrale belt.

Hans Buitendijk

Hartecho n.a.v. inspanningstest tijdens sportmedisch onderzoek

Kitty van Zanten

N.v.t.

L.A. Peeters

Zeer/goed

Sanders

Redelijk snel, flexibel, goed telefonisch bereikbaar en ze pakken door. Of de diagnose juist is moet nog blijken; dit kan ik na een week niet beoordelen.

Ik miste een fietsstalling.

E vd Teems

Prettig, gastvrij

Nvt

K. Hofkamp

De persoonlijke sfeer en goede kwaliteit waardeer ik zeer.
De persoonlijke sfeer en goede kwaliteit waardeer ik zeer.
Jammer dat je voor een scan meer dan 6 weken op een wachtlijst staat in een ziekenhuis, waar de cardioloog alles nog eens weer gaan overdoen.

Clementine Daamen

Goede ervaring: prettige omgeving, direct uitslag, geen ziekenhuis sfeer....

Geen idee

G. de Graaf

Vriendelijk, geen wachttijd en altijd duidelijk in de consulten.