Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

M.H.Plugge

Wij ( ik en mijn vrouw) zijn keurig ontvangen, behandelingen die ik moest ondergaan zijn ook goed gegaan en ook het gesprek met de cardioloog was prima....ik ben dik tevreden met de snelheid van... Wij ( ik en mijn vrouw) zijn keurig ontvangen, behandelingen die ik moest ondergaan zijn ook goed gegaan en ook het gesprek met de cardioloog was prima....ik ben dik tevreden met de snelheid van de behandelingen: in het ziekenhuis moet je voor een echo altijd een aparte afspraak maken en daar gaan vaak weken overheen, bij de hartkliniek ging alles in 1x, alleen voor de fietstest moest een aparte afspraak gemaakt worden maar dat was precies 1 week later dan mijn eerste afspraak...de hartkliniek heeft bij ons een goede indruk gemaakt!!

De snelheid van de behandelingen

Brigitta Bijleveld

Een positieve ervaring. Ik kon mijn verhaal goed kwijt en alles werd mij duidelijk uitgelegd.

Heb ik momenteel niet

Parkeergelegenheid

René Lelieveld

Zeer positief

zeer slechte parkeermogelijkheden

Zeer goed

Geen tips

Goede ontvangst, wachttijd tussen behandeling en arts is te lang.

Wachttijden tussen behandeling en arts zijn te lang

Duijs

Uitstekend

Het was voor mijn de eerste keer dat ik met een cardioloog te maken kreeg en wist niet wat ik er van moest verwachten. Het is mij alles meegevallen en heb een fijn gesprek gehad. De onderzoeken die... Het was voor mijn de eerste keer dat ik met een cardioloog te maken kreeg en wist niet wat ik er van moest verwachten. Het is mij alles meegevallen en heb een fijn gesprek gehad. De onderzoeken die uitgevoerd moesten worden, werden mijn duidelijk uitgelegd.

Op dit moment niets

R van Ee

Goed ,attent, geduldig en duidelijk
snelle uitslag of vervolg onderzoek

nvt

Mijn ervaring met de HartKliniek is heel positief. Je wordt snel en accuraat geholpen.

rechtstreeks telefoonnummer zou prettig zijn.