Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Janssen

Prima ervaring.

Dr E Gabeler

P C M Baas van Trojen

Goede ervaring, alleen ben ik niet gewaarschuwd dat de Zorgverzekering Zilveren Kruis geen contract heeft met de Hartkliniek. Daardoor kreeg ik gisteren een nota die ik dan door moet sturen aan... Goede ervaring, alleen ben ik niet gewaarschuwd dat de Zorgverzekering Zilveren Kruis geen contract heeft met de Hartkliniek. Daardoor kreeg ik gisteren een nota die ik dan door moet sturen aan Zilveren Kruis die dan 75% vergoeden, enz.
In november 2022 heb ik ook onderzoeken gehad in de Hartkliniek en een consult en daar heb ik nooit een nota voor gekregen, daarom was ik niet op de hoogte dat het in 2024 geen gecontracteerde zorg is.

De. Hie

Waarschuwing dat Hartkliniek géén contract heeft met Zilveren Kruis.
Wachttijd laatste bezoek was lang, ca. 30 minuten

Klaassen

Uitstekend

Gabeler

kennis van zaken, erkenning problematiek, gecombineerde afspraak met onderzoek, uitslag en beleid

Esmée

Ik heb mijn ervaring met de hartkliniek als heel prettig gevonden. Ze nemen goed de tijd voor je en dat is erg fijn.

Dr. Galbeler

Ik heb tot nu toe geen verbeterpunten :)

Ale bosma Centraal Apotheek Zwijndrecht

Uitstekend

Dr Gabeler

alles prima

R Baar

Op de eerste plaats vind ik de mail inzake de evaluatie wel heel laat. Ondertussen meer dan 2 mnd geleden, dat ik via jullie was.
De hele beleving verdiend op verschillende punten geen...
De hele beleving verdiend op verschillende punten geen schoonheidsprijs. Als voorbeeld noem ik de grote van het apparaat wat ik 48 uur bij me moest dragen. Daarna nogmaals bij mijn huisarts gedaan en dat apparaat was echt een stuk kleiner en derhalve veel gebruiksvriendelijk.

?

Zie eerder bericht

Linda

Gabbelaar

José Ido koster

Goede ervaringen snel aan de beurt en meteen uitslag

Dhr gabler

Op dit moment niet

F.Wolff

Prettig

D'r lie

Afhandeling nota te veel handelingen