Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Ajo

Geen vertrouwen, twijfels, 'fouten', geen goed gevoel, onpersoonlijk, gehaast, ik ga voor een second opinion.

Zie boven.

Paul van Oijen

Ben erg teleurgesteld in de communicatie met de cardioloog. Empathisch inlevingsvermogen is zeer minimaal.

De. Kroner

Betere communicatie in de breedste zin. Betere voorbereiding telefonisch consult.

A. Voorhorst

Gesprek met mevrouw van der Veen was goed en nuttig. Daarna gaar de feedback fout.

Mevrouw S van der Veen

De feedback na tel consult is skechtt

A. Koe

Kundige arts, veel aandacht, korte wachttijden

Dr. van Veen

De afhandeling aan de balie is traag, men doet er erg lang over om iets te vinden/printen.

bertien den dulk

Efficient, aandachtig en professioneel

mevrouw van der Veen

alles is goed onderzocht en uitgelegd, al begreep ik niet alle termen omdat ik weinig van de fysiologie van het hart weet. Ik vond de dienstverlening goed en de cardiologisch assistent (?) bijzonder... alles is goed onderzocht en uitgelegd, al begreep ik niet alle termen omdat ik weinig van de fysiologie van het hart weet. Ik vond de dienstverlening goed en de cardiologisch assistent (?) bijzonder vriendelijk.

Arno Rozing

Het onderzoek is prettig verlopen met voldoende mogelijkheid tot stellen vragen en overleg met cardioloog. De afspraken zijn duidelijk, op tijd en goed

dr. Ahmed

Goed onderzoek en goed overleg met dr. Ahmed.

liesbeth binken

Vind t vreemd dat de tramhalte vlakbij de kliniek niet meer in gebruik is. (Lijn 15)
Er is wel 1 van een andere tramlijn redelijk vlakbij.
Maar daarom is het geen groot probleem maar kan...
Er is wel 1 van een andere tramlijn redelijk vlakbij.
Maar daarom is het geen groot probleem maar kan net helpen als je iets verlaat bent.

Me Ahmed

Kan niets extra s verzinnen dan ik al heb vermeld en beantwoord

G. Pronk

Zeer positief

Dr Croner

Doorgaan op deze wijze

S.ismail

Heel fijn
Lieve, zorgzame mensen, vooral de cardioloog was heel geduldig en heeft alles goed uitgelegd 🙏🏼🙏🏼

Wie was de cardioloog die uw onderzoek heeft begeleid?

Ken haar naam ff niet, korte slanke dame

Weet niet