Tot nu altijd erg prettig en snel geholpen.

Enver reageert altijd snel op vragen.

Website, wat ik bijv mis is een persoonlijke overzicht pagina waar ik mijn bestel history e.d. kan zien.

Goede technische kennis en zeer snelle levering

Goed advies, juiste prijs, snelle levering!

Deskundigheid.

Super, levert snel en heeft altijd voorraad. Verder kun je altijd vragen om advies, heeft dan een passend antwoord door zijn jaren lange ervaring met Domotica.

Advies is vakkundig door jarenlange ervaring.

Melvin

Bij mij waren twee Everspring AN1572 tussenstekkers defect geraakt. Ondanks dat deze reeds 2 jaar oud waren (08-01-12 aangekocht) werden deze in november 2014 zonder problemen direct door Enver... Bij mij waren twee Everspring AN1572 tussenstekkers defect geraakt. Ondanks dat deze reeds 2 jaar oud waren (08-01-12 aangekocht) werden deze in november 2014 zonder problemen direct door Enver omgeruild voor twee betere Poll modules! Gelijk weer wat extra z-wave modules besteld bij deze webshop, top!!!

Snelle reactie op mails en kennis over de producten!

Michal

Perfect! They have all what I need.

Quick sending. Good prices. If you want automate your house... this is correct place to visit.

Peter

Heb al vaker hier besteld. Deze keer was er een probleempje met de snelheid van de levering, maar via mailcontact was alles snel uit de wereld geholpen en weer prima geregeld.

Kundige mensen die goed advies geven. Levering altijd netjes verzorgd en vrij vlot.

Deze keer was er een glitch in de afhandeling van de bestelling. Na zelf gemaild te hebben omdat ik niets hoorde werd er echter snel gereageerd op de mail gereageerd en alles weer prima afgehandeld.... Deze keer was er een glitch in de afhandeling van de bestelling. Na zelf gemaild te hebben omdat ik niets hoorde werd er echter snel gereageerd op de mail gereageerd en alles weer prima afgehandeld. Dus misschien dat het gebrek aan status deze keer de uitzondering was.

Snelle service, en goed advies om een van de items te vervangen Door een type met meer mogenlijkheden, maar een lagere prijs

Arno

Perfect! Alvorens ik tot aanschaf bij hashop.nl overging heb ik via de email meerdere vragen gesteld. Altijd binnen een dag keurig antwoord en goed advies. Bestelling gedaan en letterlijk binnen 10... Perfect! Alvorens ik tot aanschaf bij hashop.nl overging heb ik via de email meerdere vragen gesteld. Altijd binnen een dag keurig antwoord en goed advies. Bestelling gedaan en letterlijk binnen 10 minuten al de bevestiging dat het pakket was aangeboden bij de pakketpost. Volgende dag al in huis. Ook goede nazorg bij wat kleine problemen bij installatie. In 1 woord top en ik zou het kopen bij hashop.nl zeker aanbevelen!

goed advies, goede after sales en zeer vlotte levertijd

Snelle en correcte levering!