B de Vroedt

Prima service, aardige mensen

Snelheid

rudi zengers

Snelle levering, kwaliteit producten en verstand van zaken

B. van Wetten

Dit is mijn 3e beoordeling, en ik blijf zeer positief over HAShop.nl! Deze winkel blinkt nog steeds uit in service en nazorg. Assortiment is heel erg up-to-date en eigenaar heeft goede kennis van... Dit is mijn 3e beoordeling, en ik blijf zeer positief over HAShop.nl! Deze winkel blinkt nog steeds uit in service en nazorg. Assortiment is heel erg up-to-date en eigenaar heeft goede kennis van zaken. Ik blijf mijn spullen hier bestellen!

Zeer snelle verzending en eigenaar neemt contact op wanneer iets niet direct geleverd kan worden

Sommige product informatie op de website zou iets duidelijker en uitvoeriger kunnen. Downloadbare handleidingen (pdf) zou ook een pre zijn!

Mathijs

Goede producten. Duidelijke website. Zeer snelle levering.

Snelheid qua levering

Elco

Snelle levering, fantastische service en advies

Breed assortiment, 2 maal iets besteld en werd snel geleverd

De prijzen lijken over het geheel genomen concurrerend waardoor ik terug zou blijven komen voor al mijn spulletjes. Ook lijken de aangeboden producten met verstand van zaken gekozen te zijn.

Het vinden van het juiste product is niet eenvoudig en de informatie op de website helpt hier niet erg bij. Vergelijken is niet mogelijk, specificaties staan er nauwelijks bij. In ieder geval een... Het vinden van het juiste product is niet eenvoudig en de informatie op de website helpt hier niet erg bij. Vergelijken is niet mogelijk, specificaties staan er nauwelijks bij. In ieder geval een linkje naar de spec pagina van de fabrikant zou aanzienlijk helpen.

Sterke custom service. Al mijn vragen waren beantwoord nog voor ik de aankoop deed.

Andy Raffle

Snel, makkelijk, en betrouwbaar

Snel, makkelijk en betrouwbaar.

Voor elk item:
* Eisen (bv. lichtschakelaars hebben nodig van 2 of 3 draads elektriciteit)
* Compatibiliteit met systeems / controllers (ook controller versies, bv. vera 3 ui4/5/6) Voor elk item:
* Eisen (bv. lichtschakelaars hebben nodig van 2 of 3 draads elektriciteit)
* handleiding (pdf)
* mogelijkheid om te filteren op items die niet compatibel met mijn controller zijn
* link naar de produkt pagina op fabrikant website

Marcel

Uitstekende service zoals altijd.

Kennis over producten
Praktijkervaring