UItstekende Service, snelle levering. ronduit Top!

UItstekende Service, snelle levering. ronduit Top!

J. Taal

Uitstekende snelle service. Komt altijd zijn afspraken na en geeft deskundig advies.

Zeer snel

Mark

Goede service(ook in het weekend) en snelle levering

reactie op vragen via mail worden snel beantwoord, zelfs op zaterdag en zondag.
diverse bestellingen gedaan, en als het in voorraad is word het de volgende dag geleverd

niets

Johan Egberts

Uitstekende pre en after sales service. Bestelling werd nog dezelfde dag verzonden. Verkoper neemt de tijd je vragen te beantwoorden en is zelfs bereid je op afstand te helpen met het installeren... Uitstekende pre en after sales service. Bestelling werd nog dezelfde dag verzonden. Verkoper neemt de tijd je vragen te beantwoorden en is zelfs bereid je op afstand te helpen met het installeren van plugins.

De verkoper staat je met raad en eventueel daad bij. Aankoopadvies wordt gegeven op basis van wensen klant en niet om het duurste te verkopen.

Blijf scherp want wie hoog vliegt kan laag vallen.

Eric

Prima service en supersnelle levering

Goede service
Goed aanbod

Zeer positief, erg vlotte reactie op vragen

Kennis van zaken

Pim

Snelle levering, deskundig advies.

Snelle levering, deskundig advies.

Tom

Snelle levering en snel antwoord op je vragen.

Snel en professioneel antwoord op je vragen, super!

Op de site stond mijn bestelde product niet op voorraad, deze bleek tot mijn verassing wel gewoon een dag later geleverd te worden. Vooraad op de site iets beter bijhouden, als ik het dringen nodig... Op de site stond mijn bestelde product niet op voorraad, deze bleek tot mijn verassing wel gewoon een dag later geleverd te worden. Vooraad op de site iets beter bijhouden, als ik het dringen nodig had gehad, had ik misschien voor andere site gekozen waar hij wel op voorraad stond.

Martijn Konings

Enver geeft goed advies. Vervolgens een Vera lite en Duwi zwave schakelaar besteld. Super snel geleverd! Volgende dag al in huis.