Kwaliteit geleverde werk

Oosterhuis

Zeer goed

Houden zo!

Beste Oosterhuis,
Bedankt voor je beoordeling! Wij gaan dus vooral zo door ;-)

A van Elk

Het is erg prettig dat ik een glazenwasser kan bestellen wanneer ik dat wil en geen verplichtingen hebt verder.

Beste A van Elk,
Bedankt voor je beoordeling! Wij vinden het fijn om te lezen dat je onze dienstverlening als erg prettig hebt ervaren. :-)

Particulier

Goed werk geleverd tegen een redelijke prijs. Kan het zelf niet meer, dus erg blij met de glazenwasser.

Géén

Beste,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen! Wij vinden het fijn dat wij iets voor je kunnen betekenen op dit gebied. Wie weet tot de volgende keer :-)
Team...

G.I. Wissink

Uitstekend

Beste G.I. Wissink,
Wat een mooi compliment om te worden bestempeld als "uitstekend"! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen.

Prima glazenwassers

Zou fijn zijn als de kozijnen ook werden meegenomen.

Beste,
Bedankt voor het plaatsen van de beoordeling en het geven van de feedback!
Beste,
Bedankt voor het plaatsen van de beoordeling en het geven van de feedback!
Onze dienst houdt in beginsel in dat wij de glazen wassen en de omlijsting afnemen. Het diepreinigen van de kozijnen kunnen wij ook uitvoeren, maar dit is een extra optie die je bij de bestelling kan plaatsen.
Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, kan je gerust contact met ons opnemen via 053-4340404 of info@glazenwasser-online.nl.

Trijnie Ruiter

Goed bedrijf. Kunt zelf bepalen wanneer de ramen moeten worden gewassen.

Beste Trijnie,
Wij vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen.
Team Glazenwasser Online

Goede service, gemak en goede schoonmaak. Wel Aan de prijzige kant.

aan de prijzige kant

Beste,
Bedankt voor je beoordeling! Wij kunnen helaas niet zien of dit de eerste keer is dat jij een bestelling bij ons hebt geplaatst. De eerste bestelling is altijd tegen een scherpe introductieprijs. Op basis van de tijd die het onze glazenwassers kost, wordt een scherpe persoonlijke prijs gecalculeerd. Mocht je willen weten waar deze precies op is gebaseerd, neem gerust contact met ons op via 053-4340404 of info@glazenwasser-online.nl
Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Marian Hidari

Houtwerk meenemen tijdens ramen wassen

Beste Marian,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling en tips te plaatsen! Wij waarderen dit en nemen dit zeker mee.

Hans Wissink

Beste Hans,
Bedankt voor je beoordeling!

Sales/ter Steege

Super!

Beste Sales/Ter Steege,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening! :-) Bedankt voor je beoordeling.