Kwaliteit geleverde werk

plaggenborg

Goed en netjes gewassen.

Reactie Haverkamp Onderhoud:

Bedankt voor je feedback! En goed dat je het meldt dat je nog geen antwoord hebt gehad; je mail was inderdaad tegengehouden door de spam-filter. Die hebben we uiteraard aangepast. Fijn dat de rest... Bedankt voor je feedback! En goed dat je het meldt dat je nog geen antwoord hebt gehad; je mail was inderdaad tegengehouden door de spam-filter. Die hebben we uiteraard aangepast. Fijn dat de rest goed is bevallen. Ik ga het ook doorgeven aan onze glazenwasser!

Reactie Haverkamp Onderhoud:

Bedankt voor je feedback. Omdat het anoniem is kan ik helaas niet zien om welk adres het gaat en of kozijnen nou mee zijn gedaan en niet goed genoeg zijn gereinigd, of dat je graag zou zien dat deze... Bedankt voor je feedback. Omdat het anoniem is kan ik helaas niet zien om welk adres het gaat en of kozijnen nou mee zijn gedaan en niet goed genoeg zijn gereinigd, of dat je graag zou zien dat deze optie erbij komt. Ik ga het in ieder geval even onder de aandacht van onze glazenwassers brengen.
Goed om te horen dat de rest prima verlopen is!

Annen

Prima. Geen aanmerkingen. Handig om dat het online te bestellen

Reactie Haverkamp Onderhoud:

Goed om te horen, bedankt!

Prima ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen wanneer ik wil dat de glazenwasser komt

Fijn om te horen:)

Emmen

Handig!

Reactie Haverkamp Onderhoud:

Bedankt, goed om te horen;)

Comsa

Super makkelijk. Je hoeft geeneens thuis te zijn. En super resultaat. Staat alweer ingepland!

K van den burg

Prima! En een perfecte service: terwijl ik zelf een fout in het huisnummer had gemaakt kwamen ze alsnog mijn huis doen!

Reactie Haverkamp Onderhoud:

Goed om te horen, bedankt voor je feedback!

Gemakkelijk en prima werk afgeleverd.