Informatie op de site
Het product

Heria

Snel besteld en snel geleverd

marcel

Snel geleverd en makkelijk zelf te installeren.

Persyn jozef

Wij hebben problemen met de hekopenet de ene kant werkt perfect maar de andere kant blijft halverwege openstaan wij hebben al alles geprobeerd om dit te verhelpen maar niets helpt soms sluit het wel... Wij hebben problemen met de hekopenet de ene kant werkt perfect maar de andere kant blijft halverwege openstaan wij hebben al alles geprobeerd om dit te verhelpen maar niets helpt soms sluit het wel maar meestal niet hebt u een oplossing

Reactie HBopeners:

Beste Jozef, momenteel wachten wij nog op foto's van de montageposities om u verder te helpen.

Erwin Strobbe

Een buiten code bel vervangen de oude was maar 3 jaar oud vind ik wel vlug zat geen water in de code piepjes waren goed maar hij zend niet meer de nieuwe doet het goed gr erwin

(Bewerkt)

Bestelling op 1/10 voor 15uur. Ontvangst pas op 8/10 !! dus een heel trage levering voor een artikel dat door de brievenbus past. En het artikel werkte niet zoals verwacht.

Reactie HBopeners:

Goedemorgen,
Vervelend om te lezen. Zoals u weet is uw bestelling wel direct op 01-10 aan u opgestuurd. Helaas bij PostNL vertraging opgelopen.
MVG,
HBopeners

H van der Avoort

Ik heb het product ontvangen, maar nog niet kunnen plaatsen. dit wordt komende week gepland.

Richard

Top service. Gevraagd naar onderdeeltje die versleten was maar niet op de site staat. Is met bestelling als service artikel kosteloos meegeleverd.

Rammeloo Peter

Zeer goed

Valkenberg Invest

Prima bedrijf, komt afspraken goed na en prijs kwaliteit ook in orde

Don Gietema

Een bijpassende bewakingscamera t.b.v. het elektrische hek besteld. Nu alles in 1 app te bedienen.
Bestellen ging eenvoudig en de verzending was snel.
De producten die ik tot dusver heb...
Bestellen ging eenvoudig en de verzending was snel.
De producten die ik tot dusver heb besteld bij HB Openers zijn degelijk en betrouwbaar.
Volgende keer zeker weer.