Zeker een correcte prijs,er ontbrak een onderdeel, maar ze hebben beloofd zo vlug mogelijk op te lossen
douwe
Geweldig
MB
Snelle levering.
Duidelijke site, vlotte bestelling en betaling en zeer snelle levering. Duidelijke Nederlandstalige handleiding, alleen bij het draadloos klavier moest ik even een combinatie van Engelse en...Duidelijke site, vlotte bestelling en betaling en zeer snelle levering. Duidelijke Nederlandstalige handleiding, alleen bij het draadloos klavier moest ik even een combinatie van Engelse en Nederlandstalige handleiding gebruiken.
Heel goede ervaring met HBoperers enkel de levering met DPD laat te wensen over.
Johan Devos
Zeer correcte service!
willy
Afstandsbediening voldoet aan de verwachting
Dierckx Raf
Mooi en makkelijk
G. Meijer
De garagedeur opener werkt gewoon goed. Het installeren ging niet geheel vlekkeloos. De reden is een te gebrekkige instructie zowel op de folder als het videofilmpje. Als je deze samen...De garagedeur opener werkt gewoon goed. Het installeren ging niet geheel vlekkeloos. De reden is een te gebrekkige instructie zowel op de folder als het videofilmpje. Als je deze samen gebruikt kom je er wel maar het werkt niet makkelijk.