Ben zeer te spreken over HBopeners Snelle levering en fout geleverde onderdeel werd ook zonder veel problemen vlug geleverd.
Fabel
Vooraf telefonisch wat vragen gesteld over de Gagargeopener. Na duidelijke behulpzame antwoorden de HBopener met ketting besteld. Snel volgens afspraak geleverd.
Michel Demol
Zeer snelle afhandeling! Was een plezier voor mee samen te werken!
Martin Burms
Uitstekend
John
Werkt makelijk zo als aangegeven
Eric Wigman
Xxx
m v wijngaarden
Perfect geleverd prima garage deur . 2 kleine minpunten . Niet erg duidelijk dat je wel verzendkosten moet betalen site geeft aan gratis verzend . bij afrekenen moet je in de 70 euro betalen . En...Perfect geleverd prima garage deur . 2 kleine minpunten . Niet erg duidelijk dat je wel verzendkosten moet betalen site geeft aan gratis verzend . bij afrekenen moet je in de 70 euro betalen . En montage film kan iets duidelijker . Oa in begin mis ik dat rubber gemonteerd moet worden voor rails op muur gemonteerd moeten worden . Vele van ons hebben nog nooit een deur gemonteerd .Maar het is wel goed te doen !!! Na belletje goede informatie gekregen . Ondanks alles wel aanrader !!!