Prima ervaring met HBopeners. Mijn eerste vragen konden eenvoudig en snel via de live-chat op de website gesteld en beantwoord gekregen worden. Met die verkregen informatie heb ik de juiste...Prima ervaring met HBopeners. Mijn eerste vragen konden eenvoudig en snel via de live-chat op de website gesteld en beantwoord gekregen worden. Met die verkregen informatie heb ik de juiste automatische schuifhekopener (ook) eenvoudig in de webshop kunnen bestellen. Vervolgens ben ik keurig op de hoogte gesteld en gehouden van de status van levering en heb ik de bestelling compleet en netjes verpakt ontvangen. Het product ga ik komend weekend installeren en heb er alle vertrouwen in dat ik ook daarover meer dan tevreden zal zijn!
Koning
Prima service
A.p. zonneveld
Prima bestelproces en levering. Verder is de deur nog niet geïnstalleerd dus kan er verder nog niets over zeggen
GF Broekhoven
Kan niet beter 10 plus
anand
Goed product, op tijd levering en goede prijs verhouding.
Ben heel blij mee.
Leo van Kuijl
Goede beantwoording vragen, stipte levering , goede handleiding en zeker niet onbelangrijk goed werkend product.