Informatie op de site
Het product

H m Duiker

Opener geplaatst werkt prima

John Geuns

Besteld vanuit België.levering van de hekopener na 2 dagen. Het installeren was geen probleem. Goede gebruikershandleiding zeer duidelijk. Het cijfer klavier was draadloos en installatie was ook... Besteld vanuit België.levering van de hekopener na 2 dagen. Het installeren was geen probleem. Goede gebruikershandleiding zeer duidelijk. Het cijfer klavier was draadloos en installatie was ook gemakkelijk.

Van Heesvelde Paul

Zeer goede ervaring en top product, gemakkelijke installatie behalve de vele schrijffouten in de handleiding. Top service en snelle levering.

Houtzaam

Bestellen en monteren is een fluitje van een cent. Het aanmelden van de afstandbedieningen duurde even. Na vele pogingen lukte dat. De bevestiging van de rail en motor zou wat mij betreft iets... Bestellen en monteren is een fluitje van een cent. Het aanmelden van de afstandbedieningen duurde even. Na vele pogingen lukte dat. De bevestiging van de rail en motor zou wat mij betreft iets degelijker mogen worden uitgevoerd.

Alexander

Heb nu 2 poorten met een systeem van hun op, schuifpoort (achter) en hekopener (voor). De kap van een van de motoren was beschadigd en ze hebben mij binnen de 2dagen een nieuwe opgestuurd. De... Heb nu 2 poorten met een systeem van hun op, schuifpoort (achter) en hekopener (voor). De kap van een van de motoren was beschadigd en ze hebben mij binnen de 2dagen een nieuwe opgestuurd. De handleiding is duidelijk en ook makkelijk via hun website na te kijken.
Systemen zijn zeer stil, stevig opgebouwd en printplaten hebben ook het zicht van kwaliteit.

Als ik nog ergens een poort had zou ik per direct nog een automatisering bij bestellen. !!!

Karol Dierickx Visschers

Zeer tevreden over HBopeners.
Het aanbod van motoren is zeer hoog in kwaliteit en laag in investering.
De set is zo goed als compleet en is zeer makkelijk te monteren.
Doet perfect...
Zeer tevreden over HBopeners.
Het aanbod van motoren is zeer hoog in kwaliteit en laag in investering.
De set is zo goed als compleet en is zeer makkelijk te monteren.
Doet perfect wat het hoort te doen.

Ook de dienst na verkoop is super, beste service ooit.

één opmerkings puntjes:
-De L profielen om een garage opener aan het plafond te bevestigen moet je los aankopen, dit is niet duidelijk om de site + aan de dure kant, DHZ winkels bieden dit ook aan voor nog geen 2 euro.

Dirk Wagenaer

Snelle levering, vrij eenvoudige montage en het werkt, kortom: prima!!!

Wim Mariën

Goed, keurig op tijd afgeleverd

Jan

HBJR garagedeuropener makkelijk kunnen monteren door duidelijke handleiding. Aanrader!