Informatie op de site
Het product

johan

Jammer geen handleiding van de back-up batterij aan sluiting ook voor externe antenne geen handleiding

Bert

Een garagedeuropener besteld ter vervanging van oude welke defect was.
De huidige openers zijn langer danik kon gebruiken. De typen met ketting konden worden ingekort.
Functioneerde...
Een garagedeuropener besteld ter vervanging van oude welke defect was.
Functioneerde verder zonder problemen.
Op de site geen informatie kunnen vinden, maar telefonisch contact verliep goed.

Leo Kelchtermans

Proficiat mijn ervaring is zeer positief.
Alles prima verlopen.
Voor herhaling vatbaar.

Jeroen

Mijn ervaring is goed met deze hek motor super goed! Ik had eerst een somfy besteld bij een ander echter was dit niet wat ik er van verwachten. Nu ik deze op de poort heb zitten ben ik helemaal... Mijn ervaring is goed met deze hek motor super goed! Ik had eerst een somfy besteld bij een ander echter was dit niet wat ik er van verwachten. Nu ik deze op de poort heb zitten ben ik helemaal blij.

Jan Van den Bogaert

Goed product, eenvoudig besteld, snel geleverd. één minpuntje: had aandrijfriem besteld en ketting ontvangen. Op zich geen probleem. Contact opgenomen met HB openers en het verschil werd dadelijk... Goed product, eenvoudig besteld, snel geleverd. één minpuntje: had aandrijfriem besteld en ketting ontvangen. Op zich geen probleem. Contact opgenomen met HB openers en het verschil werd dadelijk teruggestort. Goede klantenservice

Pascal

Deze keer lang geduurd met levering van dpd

Tom Van Keer

Mijn bestelling was verzonden maar na 5 dagen had ik deze nog niet ontvangen.
Mailtje verzonden naar HB openers en ze hebben het artikel terug verzonden.
Zo heb ik mijn bestelling de...
Mijn bestelling was verzonden maar na 5 dagen had ik deze nog niet ontvangen.
Mailtje verzonden naar HB openers en ze hebben het artikel terug verzonden.
Zo heb ik mijn bestelling de dag nadien mogen ontvangen.
Zeer tevreden met de service.

PP Roelofsen

Een top bedrijf zo zouden er meer moeten zijn kun je echt van op aan !!

T.A.T.H. de Wit

Zeer tevreden. Installatie lukte niet helemaal maar perfect geholpen aan telefoon en via de chat.

Hans de Leeuw

Prima. Snel geleverd