Prima product,goed zelf te monteren en ziet er netjes en strak uit,toppie!
Nelson
Mooi en degelijk product. Verlichting is inderdaad minimaal en zorgt er voor dat je net niet tegen iets aanloopt. Ik heb zelf een lamp met bewegingsmelder gemonteerd. Montage was goed zelf te doen...Mooi en degelijk product. Verlichting is inderdaad minimaal en zorgt er voor dat je net niet tegen iets aanloopt. Ik heb zelf een lamp met bewegingsmelder gemonteerd. Montage was goed zelf te doen in 3h. Met zn 2en zou handig zijn. ‘t Ding ophangen en de electra duurde het langst. Rails e.d. is bijna “click ‘n go”. Garagedeur is >5m2, maar ivm loopdeur en isolatie de 800N versie genomen op advies. Heb ‘m een maand, dus over duurzaamheid kan ik niets zeggen. Heb de keting versie en zie geen meerwaarde in de riemaandrijving, motor maakt het meeste geluid en is nogsteeds stiller als met de hand openen.
anseeuw
Alles goed en snel ontvangen alles werk goed
Ronald Rutten
Spullen op tijd geleverd handleiding summier handleiding geeft NIETS aan over installatie V set voor openslaande deuren bevestigingspunt van V set aan deur is niet goed; staat geen...Spullen op tijd geleverd handleiding summier handleiding geeft NIETS aan over installatie V set voor openslaande deuren bevestigingspunt van V set aan deur is niet goed; staat geen draaiing toe, heb zelf nieuw metalen aansluit- en draaipunt gemaakt
Klaas Haaksma
Goede degelijke opener.
B
Ik heb een goede ervaring met HBopeners ik was opzoek naar een garagedeuropener en kwam uit bij HBopeners. via de duidelijke site en snelle chat heb ik de juiste opener kunnen...Ik heb een goede ervaring met HBopeners ik was opzoek naar een garagedeuropener en kwam uit bij HBopeners. via de duidelijke site en snelle chat heb ik de juiste opener kunnen uitzoeken. en door de snelle levering de volgende dag de opener al kunnen installeren en gebruiken.