Informatie op de site
Het product

OBJECTdesign

Als hieronder opgetekend, echter de handleiding van ver onder de maat en klopte niets van. een fatsoenlijke beschrijving hoe je het apparaat aan de praat krijgt zit er niet bij. Het verwonderd mij... Als hieronder opgetekend, echter de handleiding van ver onder de maat en klopte niets van. een fatsoenlijke beschrijving hoe je het apparaat aan de praat krijgt zit er niet bij. Het verwonderd mij dat ik het aan de praat heb gekregen, in ieder geval niet VOLGENS de handleiding wel met de handleiding.

Reactie HBopeners:

Beste,
Dank voor uw feedback. Zou u zo vriendelijk willen zijn uw suggesties t.b.v. de GSM Module handleiding met ons te delen via info@hbopeners.nl? We gaan hiermee dan aan de slag.
Bij...
Beste,
Bij voorbaat dank.
HBopeners.nl

J. Zwaan

Zeer goede prijs/kwaliteit. Erg goede en kundige service en hulp.
De betrokkenheid van de medewerkers is groot en enthousiast. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Top...
Zeer goede prijs/kwaliteit. Erg goede en kundige service en hulp.
Top dus!

wouter defour

Vlugge verzending, en systeem werkt zoals het moet! aanrader.

Erik

Goede service, makelijk te vinden en goede producten.

Baghramyan

Correcte en supersnelle service.!! Mag gerust zijn, de kwaliteit is zoals beschreven. Dank u HBopener!

Aad Groos

Een mooi en toegankelijk bedrijf met zeer hulpvaardige medewerkers. Heldere uitleg over de producten die bij het bedrijf werkend kunnen worden getoond. Een goede prijs/kwaliteits verhouding van de... Een mooi en toegankelijk bedrijf met zeer hulpvaardige medewerkers. Heldere uitleg over de producten die bij het bedrijf werkend kunnen worden getoond. Een goede prijs/kwaliteits verhouding van de producten met installatie en bedieningsinstructies in het Nederlands. Ik ben een zeer tevreden klant met een inmiddels perfect werkende poortopener installatie met afstandsbedieningen en draadloos codeslot. Top!

m vd krogt

Goed, alles netjes, snel en zorgvuldig verzonden.
en een prima opener, vrij makkelijk te monteren en stil (ik heb met de riem) en ziet er mooi uit.
ook hele goede ontgrendeling voor...
Goed, alles netjes, snel en zorgvuldig verzonden.
ook hele goede ontgrendeling voor het noodslot

Hermans Jan

Gemakkelijk besteld en goed materiaal

Enzo

Zeer snelle levering

Anton Colijn

Ik heb meerdere bestellingen bij u gedaan en altijd goed en volgens afspraak geleverd alleen de laatste bestelling is vertraagd door DPD het zou 11 mei bezorgd worden maar werd maandag 14 mei niet... Ik heb meerdere bestellingen bij u gedaan en altijd goed en volgens afspraak geleverd alleen de laatste bestelling is vertraagd door DPD het zou 11 mei bezorgd worden maar werd maandag 14 mei niet volgens de toezegging van DPD