Eigenlijk niet zo de eerste zending hebben we niet ontvangen, en de tweede ook nog niet.
S. H. Beverwijk
Afspraken keurig nagekomen. Ik ben uitgebreid telefonisch te woord gestaan en ontving allerlei tips. Keurig op tijd geleverd. Ik ben tevreden over de kwaliteit van HBopeners.
Van tilborg
Bestellen prima. Kwaliteit lijkt prima. Aflevering onder de maat.
Jurgen ten have
Prima deur opener met een goede omschijving erbij.
garage philip
Alles zeer vlot verlopen
Stijn De Coninck
Vooral heel teverden van de sercive na verkoop - issues bij installatie werden spoedig verholpen met correcte support. echter ontbreken een aantal zaken in de manual welke de issues initieel zouden...Vooral heel teverden van de sercive na verkoop - issues bij installatie werden spoedig verholpen met correcte support. echter ontbreken een aantal zaken in de manual welke de issues initieel zouden kunnen voorkomen.
Ronny verheyen
Ben zeer tevreden over het artikel ? Snelle levering en een goede Nederlandse handleiding . Ben super tevreden
Charlotte
Vlotte en snelle afhandeling van de bestelling. Een aanrader!
Ed...
Ervaring tot nu toe zeer goed.
Erwin walstra
Onlangs een poort en garagedeur opener aangeschaft. Twee prachtige producten. Goede service snelle levering.