Snel teruggevonden op de site wat ik zocht, vlotte bestelling, vlotte betaling, vlotte levering.
Jan
K gebruik de schuifhekopener nu bijna een jaar tot volle tevredenheid. Niet op een schuifhek geplaatst maar op een (houten/multiplex) schuifdeur in een schutting. Benieuwd hoe dat eruit ziet?...K gebruik de schuifhekopener nu bijna een jaar tot volle tevredenheid. Niet op een schuifhek geplaatst maar op een (houten/multiplex) schuifdeur in een schutting. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Kijk hier: http://sterntje.nl/Schuifdeur.JPG. De deur loopt in een 6m rail van Gyzz en om de invloed van wind te compenseren is er onderaan de deur een geleidewieltje geplaatst ,dat in een sleuf van opsluitbanden, loopt (http://sterntje.nl/geleidewieltje.JPG). Ter hoogte van de schuifhekopener is de zaak ook stevig geborgd met geleidewielen. Ook bij harde wind werkt de deur volledig naar wens.
Dronkelaar
Snelle en correcte levering
Leijs Fabrice
Het is mijn derde bestelling bij deze firma en ik ben een tevreden klant
DD
Ok
Ad
Snelle levering, ziet er goed uit, duidelijke handleiding,
Pj de ronde
Alles goed gegaan
ger
Prachtig product. Ook de levering van het product is snel.