Informatie op de site
Het product

R Folkerts

Super snelle levering top Zeer blij mee

M.Peters

Prima advies gekregen over t inlezen van mn afstandsbediening.

p.franken

Erg makkelijk en zeer vriendelijk

Karel J.A.M. Want

Ik heb een hekelopener besteld voor ons huis in Portugal. Ik heb mij goed georiënteerd via het internet op de verschillende aanbieders en een van de grote pluspunten van hun hek opener is de... Ik heb een hekelopener besteld voor ons huis in Portugal. Ik heb mij goed georiënteerd via het internet op de verschillende aanbieders en een van de grote pluspunten van hun hek opener is de batterij back-up. Kortom mijn indruk was dat de kwaliteit prijsverhouding optimaal was. Ik was prettig verrast omdat de bestelling gedaan op maandag 14.00 uur diezelfde week op donderdag afgeleverd kon worden. Dat is natuurlijk niet helemaal de verdienste van HBopeners want het kan ook misgaan en dan kun je ze dit ook niet aanrekenen maar het geeft wel aan dat ze hun zaken perfect geregeld hebben. De hekopener is nog niet geïnstalleerd maar ziet er goed uit en ik heb hier hoge verwachtingen van. Wat ook fraai is zijn de afstandsbedieningen. Voor nu niets als lof en zeer aanbevelenswaardig.

DM-Electric

Zeer snelle levering. Eenvoudig te monteren door de eenvoudig uitgelegde montagehandleiding.

Wilfried

Eerst contact via email en daar een goede voorlichting gekregen.
Vervolgens besteld en gemonteerd met een uitstekende handleiding.
Openener met tandriem is een must voor je garage en...
Eerst contact via email en daar een goede voorlichting gekregen.
Vervolgens besteld en gemonteerd met een uitstekende handleiding.
Openener met tandriem is een must voor je garage en muis stil
Ben er content mee

de Groot

Een super bedrijf. Het installeren van de garagedeur opener was bij ons wel wat lastiger maar is uiteindelijk toch gelukt. Ook mede dankzij het telefonische contact tijdens het monteren. Ook... Een super bedrijf. Het installeren van de garagedeur opener was bij ons wel wat lastiger maar is uiteindelijk toch gelukt. Ook mede dankzij het telefonische contact tijdens het monteren. Ook voorafgaand aan de bestelling snelle en kundige informatie via de chat.

Als punt van verbetering zou de gebruiksaanwijzing duidelijker kunnen. Nu moet je soms raden wat bijv. een shuttle is. Ofwel de onderdelen bij naam noemen. Heeft vast ook te maken dat we geen professionals zijn, maar goed het moet makkelijk te installeren zijn en dan is wel handig als het zo duidelijk mogelijk is.

Bourgeois Alain

Uiterst tevreden over de service ,de snelle levering en online hulp bij problemen

AJA van Dijk

Werkten goed mee.