Informatie op de site
Het product

Verhaar

(Bewerkt)

Heb de spullen nog niet geïnstalleerd. De levering was vlot. Het contact plezierig.

Baukje van Hes

We hebben de installatie laten aanleggen. Alles ging prima en de deur functioneert goed. Omdat een tweede afstandsbediening ons wel handig leek hebben we er een besteld. Het inleren daarvan lukte... We hebben de installatie laten aanleggen. Alles ging prima en de deur functioneert goed. Omdat een tweede afstandsbediening ons wel handig leek hebben we er een besteld. Het inleren daarvan lukte niet, hoewel we de gebruiksaanwijzing volgden. We hebben daarover een mail gestuurd en daarop een reactie ontvangen. Als het weer niet lukt kunnen we de firma bellen. We moeten het nog uitproberen

Wim

Prima product en service

DHooghe Ronald

Heel positieve hervaring. Dinsdag om 14 u besteld Woensdag om 10u45 geleverd. Eenvoudige montage van perfect materiaal. Proficiat aan de firma.

B.M. van Krieken

Prima leverancier, product ziet er professioneel uit en is eenvoudig te installeren.

de vos

Geen problemen alles prima in orde

marc

Vlotte bestelling - snelle levering moet het geleverde nog wel plaatsen

Thora Jacobus

Ik heb een nieuwe handzender besteld omdat de vorige niet meer werkte,na 2 dagen heb ik hem ontvangen, en het instellen ging gemakkelijk,

ERIC G.

ZEER TEVREDEN QUA BETELLEN EN LEVEREN