Informatie op de site
Het product

T&N catering

Aanvankelijk niet compleet maar snel hersteld

Jurriën van Rooy

Mooi product voor een zeer mooie prijs. Echter had de installatiehandleiding wel wat duidelijker gemogen.

Harkema

Lekker overzichtelijke site
bij vragen een hele goede feedback

Hans van Tuin

In eerste instantie was ik niet zo gelukkig met het geleverde slot, maar HBopeners stuurde, na de klacht vernomen te hebben, keurig en gratis een nieuw slot naar ons toe.
Prima service dus!

CH

Een hele goede ervaring met HBopeners, een goed contact en afspraken worden nagekomen.

H. de Vries

De opener werd snel geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing. Ik had reeds een opener in mijn bezit en die werkt al sinds een jaar zonder problemen, prima elektronica. Zeer betrouwbare werking.... De opener werd snel geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing. Ik had reeds een opener in mijn bezit en die werkt al sinds een jaar zonder problemen, prima elektronica. Zeer betrouwbare werking. Vandaar dat ik hetzelfde systeem nu bij mijn zoon ga plaatsen.

Dick

Mooi product, vlot geleverd en smel gemonteerd.
werkt prima en vrij stil

Verkeersschool Koppelaar

Nette en goede service , levertijd was iets langer dan verwacht maar we werden netjes op de hoogte gehouden wat betreft de levering.

J.J. van Tuin

(Bewerkt)

De noodopener is niet geleverd conform de afbeelding op uw website. Er zit een enkelvoudige baardsleutel bij geleverd en op de afbeelding staat een 4-zijdige sleutel.

Maar dit perfect...

Maar dit perfect opgelost door HB door alsnog, zonder extra kosten, een slot met 4-zijdige sleutel te leveren