H. Grootaarts, 3829 AP nr 9. Gemonteerd in Bennekom.
Goede uitleg, snelle service. Jammer dat track & trace code nooit bij mij is binnengekomen op de mail. Er was een probleem met 1 van de 2 verbindingsmoffen van de rail. Deze was een beetje scheef...Goede uitleg, snelle service. Jammer dat track & trace code nooit bij mij is binnengekomen op de mail. Er was een probleem met 1 van de 2 verbindingsmoffen van de rail. Deze was een beetje scheef geperst, waardoor deze niet op handkracht te monteren was. Gelukkig heb ik een linker en rechter hand (beter dan 2 linker of 2 rechter handen!) en met een beetje toegepast "geweld" kon ik de mof toch op de rail krijgen (grote houten bankschroef waar ik de rail licht in klemde om daarna de mof er wel over te krijgen). Mijn vader is in ieder geval zeer tevreden en daar gaat het toch om! opener werkt perfect en ziet er kwalitatief gezien ook verder goed uit.
carvon
Product goed, mensen aardig. Alleen als je totaal geen verstand er van hebt en geen schema van het hek, is het wel lastig. Zou bij de beschrijving mogen staan dat een schema nodig is om te...Product goed, mensen aardig. Alleen als je totaal geen verstand er van hebt en geen schema van het hek, is het wel lastig. Zou bij de beschrijving mogen staan dat een schema nodig is om te bepalen waar de pulse draden moeten worden aangesloten.
L v/d Meulen
Vlotte levering. Helaas geen tracking code gekregen. wel de volgende dag afgeleverd
Hoekman
Dit was mijn eerste kennismaking met een product van HBopeners. Goed ontvangen en tot nu toe werkt het prima.
P Roelofsen
Het is prima geleverd en het ziet er fantastisch uit . Het werk naar alle tevredenheid ?zijn er heel blij mee!!
Piet
Prima product voor een prima prijs
Sander
Alles was goed verpakt. En er was een duidelijke handleiding bij.
Van den Broeck Emiel
Zeer goed meegevallen,ik heb geopteerd voor een riem wat toch beter is