Eerst gebeld met de winkel in Ede en heel vriendelijk te woord gestaan. Daarna de deuropener besteld.
A.Frenaij
Artikelen staan duidelijk omschreven
Pollemans
Ik heb positieve ervaring met HBOPENERS. Vlotte levering en duidelijke communicatie m.b.t vragen. Wanneer zij telefonisch niet te bereiken waren ,werd ik vrij snel door firma terug...Ik heb positieve ervaring met HBOPENERS. Vlotte levering en duidelijke communicatie m.b.t vragen. Wanneer zij telefonisch niet te bereiken waren ,werd ik vrij snel door firma terug gebeld. Jammer dat er geen beschrijving was bij de bestelde handzender. Wel een beschrijving of handzender geactiveerd moesten worden.
A.s
Niks mis mee
Gunther Landuyt
Zeer tevreden met aankoop van de Easyswing 250 na een uitstekend contact met de firma via mail zodat ik het juiste type kon kiezen.
R Tobias
Beschrijving installatie met alleen plaatjes is onvoldoende. Bij uitpakken raakte de ketting wat in de knoop en een draai erin.
Marc Op de Beeck
Het is het derde stel dat ik heb geplaatst. Heel tevreden. Eenmaal uitleg gevraagd via mail. Onmiddellijk een antwoord ontvangen.
H. van Buren
Het product is niet bezorgd. Een vorig product was prima, inclusief het advies. We nemen aan dat dit product ook goed is, maar we weten het nog niet. Er is een nieuwe draadloze afstandbediening...Het product is niet bezorgd. Een vorig product was prima, inclusief het advies. We nemen aan dat dit product ook goed is, maar we weten het nog niet. Er is een nieuwe draadloze afstandbediening opgestuurd. We hopen dat deze wel vlot binnen komt.