Zeer goed product. Enige opmerking is dat de instructie wat uitvoeriger kon.
Bovijn José
Mijn bestelling is heel vlot verlopen en heel snel geleverd . Het bestelde product voldoet volledig aan mijn verwachting , en functioneerde zonder probleem . Dus...wat kan je nog meer...Mijn bestelling is heel vlot verlopen en heel snel geleverd . Het bestelde product voldoet volledig aan mijn verwachting , en functioneerde zonder probleem . Dus...wat kan je nog meer verwachten . Bedankt .
W.Mullenders
Snelle levering, duidelijke handleiding, vooral de beknopte handleiding is duidelijk.
De Bondt Frans
plus: snelle levering, ontbrekende informatie : gebruik van kunststop in ketting geleiding en opspanning. is de gebruikte kunststof waarop de ketting wrijft bestand tegen... plus: snelle levering, ontbrekende informatie : gebruik van kunststop in ketting geleiding en opspanning. is de gebruikte kunststof waarop de ketting wrijft bestand tegen slijtage en veroudering ?
Geert Waterschoot
Zeer correcte en snelle levering
Koops
Ik vind dat jullie een super service hebben en een zeer correctie levering .daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen .
Eric Charpentier
Zeer goed zowel bestelling als levering ++++
J. Borst
Zeer duidelijke site. Snelle levering. Prima apparaat.
Jaap van 't Hul
Ben op zich tevreden met de gegeven informatie op de site wat je aan informatie haalt wordt ook geleverd De installatie heb ik met de buurman uitgevoerd , dat was niet altijd makkelijk als...Ben op zich tevreden met de gegeven informatie op de site wat je aan informatie haalt wordt ook geleverd De installatie heb ik met de buurman uitgevoerd , dat was niet altijd makkelijk als je het niet dagelijks doet toch bijna vier uur bezig geweest De vernieuwde handleiding is een stuk duidelijker dan de oude Mis wel eventuele storings mogelijkheden en watvdan te doen
m
Vlotte afhandeling, mooi product. Hopelijk gaat hij lang mee...