Goede prijs voor het geleverde product en snel antwoord indien je vragen hebt.
L.C. Louisse
Prima product en snelle levering
Herman
Vandaag de opener gemonteerd, het is een kwestie van heel goed lezen, ook als je technisch bent.
F. Peek
Best wel snel en de opmerkingen bij bestelling worden gelezen!
G Van Dyck
Correcte, snelle levering. Eenvoudige montage, wel bevat het pakket geen bouten voor de muur bevestiging, waardoor ik nog even langs de Gamma moest. Volledige montage gebeurde op 1 dag (bezoek...Correcte, snelle levering. Eenvoudige montage, wel bevat het pakket geen bouten voor de muur bevestiging, waardoor ik nog even langs de Gamma moest. Volledige montage gebeurde op 1 dag (bezoek Gamma inbegrepen).
jan Luring
LH Boot
Prima levering wel even vogelen voor de afstelling (heb zelf wat uitgevonden) In samenwerking met http://www.vantolbv.nl/ Video op you tube...Prima levering wel even vogelen voor de afstelling (heb zelf wat uitgevonden) In samenwerking met http://www.vantolbv.nl/ Video op you tube https://www.youtube.com/watch?v=kuRTnZnGv0I
Meiresonne Jonathan
Er was een stuk niet aanwezig bij de levering waardoor ik niet verder kon werken. Na een e-mailtje te hebben gestuurd met probleem had ik het ontbrekende stuk al na een paar dagen. Zeer...Er was een stuk niet aanwezig bij de levering waardoor ik niet verder kon werken. Na een e-mailtje te hebben gestuurd met probleem had ik het ontbrekende stuk al na een paar dagen. Zeer gemakkelijk om te monteren en te programmeren.
Smink
Snelle levering, indtalatie beschrijving is erg onduidelijk. Binnen een week was het systeem stuk. Ik moest het maar opsturen etc. Slechte behandeling