Informatie op de site
Het product

Plaszicht bv

Ervarning is prima

Sjoerd Bogers

Eenvoudig te bestellen en zeer snel geleverd

A.Mullenders

Onduidelijk schema en gebrekkige montage uitleg , heeft een week geduurd voordat ik alles goed gemonteerd had door gebrekkige informatie, firma telefonisch slecht te bereiken,

Poelmans Chantal

Graag had ik jullie willen feliciteren voor de goede servive die we hebben gekregen, we hadden een probleem met de aansluiting en hadden een mail gestuurd met foto's,de dag erna hadden we al een... Graag had ik jullie willen feliciteren voor de goede servive die we hebben gekregen, we hadden een probleem met de aansluiting en hadden een mail gestuurd met foto's,de dag erna hadden we al een mail teruggekregen met een mogelijke oplossing en het probleem was opgelost.Langs deze weg wil ik jullie daar nogmaals voor bedanken duus mijn ervaring was uitstekend.

Guy Van Elsen

Snel service en waar voor uw geld.

gerrit

Goede deuropener alleen de afstandbediening heeft te kleine knoppen en de wanddrukknop heeft kuren

kan er geen afstandbediening gemaakt worden die met een klip aan de zonneklep zit !!!!!!

mario

Zeer tevreden met werking van poortopeners. top

Goossens johan

Goed product en gemakkelijk zelf te plaatsen

C.D.N. v Vliet

Tot nog toe bevallen ze goed