Goede dienstverlening via email. Ik kreeg vooraf veel informatie en nadien veel technische bijstand.
Frank Woortman
Super product snelle levering alleen gebruikers handleiding had uitgebreider gemogen !
Marc Jans
Goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering. Enkel de handleiding is een beetje onduidelijk en veel te kort. Met enkele woorden of afbeeldingen had men veel meer duidelijkheid kunnen geven.
P Ruther
Onlangs heb ik hier een garagedeuropener gekocht. Per mail kreeg ik prima advies en ook telefonisch werd ik snel en duidelijk geholpen.
Pas Beheer
Heel correct verlopen
Harmonic Waves
Uitstekend!
Dave
Prima product. Snel en goed geleverd. Handleiding kan iets duidelijker maar met wat gezond verstand kom je er wel.
Jean Pierre Staelens
De installatie verliep uiteindelijk met veel meer vraagtekens als gedacht.
C.M.Visser
Snelle levering binnen 1 dag. Goede handleiding .deuropener werkt prima.met vriendelijke groeten.Ik beveel dit bedrijf aan
FCJ Verhoeven
Prettig. Duidelijke informatie, goede prijs kwaliteit verhouding ( kwaliteit moet zich natuurlijk nog wel bewijzen ). Vrij simpel te installeren. Snelle levering.