Informatie op de site
Het product

Jan

Vlotte communicatie, leuk bedrijf om mee te werken.

Stevens

Heb al 3 x poortopeners bij u besteld en prima product nog geen problemen ondervonden

Being4You

Goede uitleg en service

M den Besten

De garage deuropener, HBJR-600 is een goed product en is snel geleverd.

Jos

Via de website besteld. Volgende dag in huis. Uitstekende handleiding. Montage duurde twee uurtjes. Werkt prima.

herderskring

Ik heb al jaren geleden een HB opener gekocht via internet en deze heeft mij geen moment in de steek gelaten. De bestelling was snel en correct en een zeer duidelijke handleiding. Prima dus. Nadat... Ik heb al jaren geleden een HB opener gekocht via internet en deze heeft mij geen moment in de steek gelaten. De bestelling was snel en correct en een zeer duidelijke handleiding. Prima dus. Nadat ik een afstandsbediening verloren ben en opnieuw besteld heb. Was deze ook weer zeer snel geleverd. Jammer is wel dat de prijs voor deze simpele zender. Als service wel erg hoog is. Voor mijn gevoel het dubbele van wat hij zou moeten kosten. Maar werkt wel als een speer. Dus totaal oordeel is een tevreden klant.

Jan van der Woude

Mooi apparaat maar niet eenvoudig te monteren. Met technische hulp 5 uren gewerkt om het perfect te laten werken. In de beschrijving zou wat meer info mogen staan

wac v bogget

Is goed bevallen