Goed product ( granswing 300) snelle levering en wat een naverkoopsdienst!! Als er een probleem is of je kan ergens niet aan uit geven ze bijkomende informatie TOPTEAM ?? Mail wordt snel en correct...Goed product ( granswing 300) snelle levering en wat een naverkoopsdienst!! Als er een probleem is of je kan ergens niet aan uit geven ze bijkomende informatie TOPTEAM ?? Mail wordt snel en correct opgevolgd! Zeer tevreden.
Peter de Jong
Keurig en snel geregeld
Custers ivo
Goede aankoop juiste werking
Wout S.
Een uitstekende deuropener en een prima prijs/kwaliteit verhouding. Vlotte levering en doet niet onder voor de duurdere merk openers. Is eenvoudig zelf te monteren. Een aanrader !!!!!!
Peter van Linder
Product voldeed aan gestelde eisen. Beschrijving is duidelijk en gemakkelijker uitvoerbaar. Ik miste aleen de beschrijving van het zwarte kabeltje, dat bleek later uit uw info de antenne te...Product voldeed aan gestelde eisen. Beschrijving is duidelijk en gemakkelijker uitvoerbaar. Ik miste aleen de beschrijving van het zwarte kabeltje, dat bleek later uit uw info de antenne te zijn.