Eenvoudig te vinden op de website en te bestellen. De levering was te volgen en werd op de afgesproken dag bezorgd.
Mike
Maranjo BVBA
Toevallig op site terechtgekomen en gezien goede info en scherpe prijs, ook poortopener besteld. Kan niets negatiefs bedenken ivm deze firma, en ook het produkt doet het uitstekend!
gamby paul
Ben zeer tevreden poort opener werk goed en is makkelijk te plaatsen groetjes paul
Schneiders
Oke
Jules Theuns
Gemakkelijk bestel systeem, keurig op tijd in huis en dat alles voor een zeer nette prijs. zeker een aanrader.
D.Hamersteen
Snel en vlotte aflevering goederen.Goed advies gekregen.Top!
Bert Voncken
Na bestelling snel geleverd en eenvoudig te plaatsen (±1,5 uur van doos open maken tot poort bedienen) Kreeg alleen de oude druk knoppen van mijn vorige chamberlaine poortopener niet meer...Na bestelling snel geleverd en eenvoudig te plaatsen (±1,5 uur van doos open maken tot poort bedienen) Kreeg alleen de oude druk knoppen van mijn vorige chamberlaine poortopener niet meer ingelezen zodat de afstandsbedieningen het ook deden het was de een of de andere.