Vlotte bestelling en correcte levering. Top kwaliteit aan een sterke prijs. Dit alles met een zeer duidelijke Nederlandstalige handleiding. We gaan van onze poortopeners nog vele jaren van kunnen...Vlotte bestelling en correcte levering. Top kwaliteit aan een sterke prijs. Dit alles met een zeer duidelijke Nederlandstalige handleiding. We gaan van onze poortopeners nog vele jaren van kunnen genieten, zeker weten.
P.J.Laukens
Uitstekend
x
Snel besteld, zeer snel geleverd. Instructieboekje is redelijk, Mocht bij bepaalde puntjes iets duidelijker zijn maar (puur voor gemak en snelheid)verder niets te klagen.
H. Ovinge
IK heb totnutoe goede ervaringen met HB Openers.
Ton van Merkestein
Een echte aanrader. Vriendelijke mensen. Goed produkt. Makkelijk te installeren.
Willemsen
Heel goed
wisselink
van Gool
Koenraad Goossesns
Alles goed ontvangen,evenwel met nalevering van ontvanger-set(en probleem bij DHL verkeerd gesorteerd!) Opener is geinstalleerd en werkt naar behoren.
F.Dijkhof
Goed product met duidelijke gebruiksaanwijzing. Na een probleem met een onderdeel heel dnel een vervangend onderdeel opgestuurd prima service. Garagedeur opener werkt prima.