Goede website zou ook de garage deur opener bij HBopeners kopen maar toen zag ik dat wehkamp 20 euro goedkoper was dus alleen de draadlose ab besteld
P. Bouten
Goede snelle Service
nvt
Goed, snel, duidelijk
J.v.T
De bestelling werd snel afgeleverd. Het monteren en inleren was een makkie Wel vreemd dat er voor de bevestiging aan het plafond bouten worden bijgeleverd daar volgens mij de meeste garages houten...De bestelling werd snel afgeleverd. Het monteren en inleren was een makkie Wel vreemd dat er voor de bevestiging aan het plafond bouten worden bijgeleverd daar volgens mij de meeste garages houten balken aan het plafond hebben zou het mogelijk beter zijn als er houtdraai bouten voor bevestiging ipv gewone bouten bijgeleverd worden.
Bert Hoogsteen
De Easyswing 200 gekocht. Binnen 2 dagen mogen ontvangen. Snelle levering. Helpdesk meer dan uitstekend. Zonder iets in te spreken bellen ze je ook terug op basis nummerherkenning. Zeer...De Easyswing 200 gekocht. Binnen 2 dagen mogen ontvangen. Snelle levering. Helpdesk meer dan uitstekend. Zonder iets in te spreken bellen ze je ook terug op basis nummerherkenning. Zeer betrouwbaar en zeker viorbeeldwaardig.
J.wensing
Prima product; ook het inkorten ging in feite probleemloos. Snelle levering
Sjaak
Ok
H. Boerema
Werkt tot mu toe uitstekend
Onderwater
De instalatie was voor mij makkelijk gezien mijn werk als monteur