Informatie op de site
Het product

R Sempel

Duidelijke site. Goed beschreven. Snelle levering. De handleiding zou beter kunnen.

a.veersma.

Werk.prima.alleen.inbouw.was.moeilyk.door.type.garage

Jan Ubachs / Libutec BV

Eenvoudige montage en inbedrijfname

Sander

HBJR-600 garagedeuropener: Besteld met tandriem, extra remote en houders. Snel geleverd. Installatie van het apparaat zelf was goed te doen. De ophanging was iets lastiger. Dit omdat er geen houten... HBJR-600 garagedeuropener: Besteld met tandriem, extra remote en houders. Snel geleverd. Installatie van het apparaat zelf was goed te doen. De ophanging was iets lastiger. Dit omdat er geen houten balken in onze garage zijn, maar een soort van systeemplafond. Ook hoogte van bevestiging rail aan deurzijde was even goed bekijken net als bevestiging op de deur zelf. Uiteindelijk goed opgelost met wat eigen inzicht. Slechts een paar boutjes en schroefjes over ;)

Schoutsen

Snelle levering (binnen 3 dagen). Dank
Deze week, 22 oktober gemonteerd. Ging goed. Maar de volgende opmerkingen

1) Bij de eerste test doorliep de opener 2.1 t/m 2.7goed...
Snelle levering (binnen 3 dagen). Dank
Deze week, 22 oktober gemonteerd. Ging goed. Maar de volgende opmerkingen

1) Bij de eerste test doorliep de opener 2.1 t/m 2.7goed (inclusief afsluiten op '- - "). Maar de 2 handzenders werkten niet. En ook de draadloze zender niet.
2)Vervolgens, naar aanleiding afbeelding 5 in de handleiding en de tekst daarbij, de schroeven losser gedraaid.
Maar nu doorloopt de opener de stappen 2.1 t/m 2.5 en start ook het automatische openen. Maar vervolgens stopt alles; gaat dus niet automatisch (in stap 2.6) naar beneden. Op de display verschijnt letter 'C'
3) Ik krijg de handopeners dus niet "ingeleerd"
4) Ik heb nog wat uitgeprobeerd met 4.1 t/m 4 .4 ivm de gevoeligheid. Kan ik wel wijzigen, maar mijn boven geschetst probleem bleef bestaan.
5) Ik mis trouwens een korte uiteenzetting van de 4 knopjes op de handzender. Waartoe dienen de 4 knopjes. Die van ontgrendelen (symbool erop) is wel duidelijk.
6) Er is verder ook geen informatie over de draadloze zender (door mij apart besteld). Al staat er maar ergens vermeld dat deze bijvoorbeeld automatisch werkt als de handzenders zijn 'ingelezen", of iets dergelijks!

7) Ik heb over bovenstaand probleem 2x gebeld. De eerste keer vermoedelijk net na sluitingstijd (17.00 uur). E was een automatische antwoordapparaat ingeschakeld. Ik heb mijn probleem vervolgens telefonisch ingesproken.
Twee dagen later heb ik in de ochtend gebeld. Opnieuw alleen contact met het automatisch antwoordapparaat. Dat lijkt niet klantvriendelijk. Ik heb wel gezien dat ik vragen of klachten op de site van HB kan achterlaten. Bovenstaande zal ik daar dus zo plaatsen.

Al met al: de HBopener600 lijkt het goed te doen.
Maar ik kan nog geen definitief (eind)oordeel geven omdat ik tot heden de handzenders en draadloze zender niet kan gebruiken. Hiervoor heb ik juist deze garagedeuropener gekocht.
Op dit moment is mijn eindoordeel dus : matig

Van den broeck Emiel

Ik had eigenlijk een impuls schakelaar besteld maar met deze gaat het ook

Jacco

Bestellen ging makkelijk, Produkt lijkt goed(pas net gemonteerd). De montagehandleiding is iets te beknopt wat betreft afstanden en hoogte van installeren.

AV

Bestelling en levering perfect. Donderdagmiddag besteld en vrijdag in huis. Ik kocht een Granswing 300 hekopener. Omdat deze nog niet is geïnstalleerd kan ik over het product nog weinig zeggen maar... Bestelling en levering perfect. Donderdagmiddag besteld en vrijdag in huis. Ik kocht een Granswing 300 hekopener. Omdat deze nog niet is geïnstalleerd kan ik over het product nog weinig zeggen maar ik ga er van uit dat deze goed is.

J.Geertsen

Goede en snelle levering