Informatie op de site
Het product

Ronald Goerdemann

Snelle levering, duidelijke handleiding. Veel plezier van de garagepoort opener.

Rob

Jammer genoeg was de bestelling niet kompleet, 2 verbindingshulzen ontbraken. Deze zijn echter wel snel nageleverd

Reactie HBopeners:

Nogmaals excuus. Gelukkig heeft u de hulzen toch snel kunnen ontvangen. Uiteraard proberen we dit altijd zo spoedig mogelijk op te lossen!

Paul Mondy

De poortopener die ik bestelde isn nog niet geinstalleerd, zodat ik nog geen uitspraak kan doen betreffende de kwaliteit van het produkt. De bestelling werd correct uitgevoerd, met inbegrip van een... De poortopener die ik bestelde isn nog niet geinstalleerd, zodat ik nog geen uitspraak kan doen betreffende de kwaliteit van het produkt. De bestelling werd correct uitgevoerd, met inbegrip van een kleine wijziging in de samenstelling van een accessoirespaket.

RB las en montage

Makkelijke Montage..
werkt prima.

R Weyers

De levering duurde enkele dagen, terwijl ik op levering volgende dag gerekend had.

Reactie HBopeners:

Excuus daarvoor. Onze verzendmomenten zijn op dinsdag(middag) en donderdag(middag). Helaas heeft u precies donderdagavond besteld, waardoor de bestelling pas de dinsdag erop is verzonden. We zullen... Excuus daarvoor. Onze verzendmomenten zijn op dinsdag(middag) en donderdag(middag). Helaas heeft u precies donderdagavond besteld, waardoor de bestelling pas de dinsdag erop is verzonden. We zullen dit in de toekomst duidelijker proberen te vermelden, dan alleen op onze website.

Kees van Iwaarden

Prima geholpen telefonisch en vlot geleverd zeer tevreden

A Roels

Keurige afwerling.
werktgoed en montage met boekje is prima.

kees postma

Overzichtelijke site, correcte levering en de poortopeners werken prima!

marcel

Heb um nu 2 weken,maar ik moet zeggen,werkt perfect,als ik het tenminste goed heb gedaan,goede handleiding en vrij simpel te plaatsen.bestelgemak is goed,alleen telefonisch is een beetje drama,mag... Heb um nu 2 weken,maar ik moet zeggen,werkt perfect,als ik het tenminste goed heb gedaan,goede handleiding en vrij simpel te plaatsen.bestelgemak is goed,alleen telefonisch is een beetje drama,mag wat beter.