Informatie op de site
Het product

Gert van de Kamp

Besteld via website en daarna met goed advies nog even aangepast. Tevreden.

Brouwer

Ik mis uitleg wat er allemaal met de instellingen kunt doen we hadden graag een tijd slot op de poort gewild maar dit is volgens mij niet mogelijk

Lambrechts Dirk bv

Heel goed. Correcte prijzen.

Zegers Parkeertechniek

Alles..... behalve goed. Heb hier voor mijn klanten 2 GSM modules besteld. (1) In de productinformatie staat dat je geautoriseerde nummers op een vooraf ingestelde ingestelde tijd toegang kunt geven... Alles..... behalve goed. Heb hier voor mijn klanten 2 GSM modules besteld. (1) In de productinformatie staat dat je geautoriseerde nummers op een vooraf ingestelde ingestelde tijd toegang kunt geven . In de handleiding is dat niet terug te vinden. Bij navraag kreeg ik als antwoord: dat HB deze functie niet beschikbaar heeft als software variant. Op de vraag wat die andere variant moet kosten was het antwoord: "Wij kunnen die niet krijgen!" (2) In de handleiding staat dat je een notificaties kunt krijgen over de stand van het hekwerk of die open of dicht is. Toen ik het bedrijf hierover belde kreeg ik een nitwit aan de telefoon die het wel bij de fabrikant moest navragen. Kreeg vervolgens weer als antwoord dat hun module niet in deze mogelijkheid voorziet terwijl het wel in hun handleiding staat. Kortom krijg het gevoel dat ik met een ordinaire dozenschuiver in zee ben gegaan die vanuit China importeert.