Informatie op de site
Het product

Zegers Parkeertechniek

Alles..... behalve goed. Heb hier voor mijn klanten 2 GSM modules besteld. (1) In de productinformatie staat dat je geautoriseerde nummers op een vooraf ingestelde ingestelde tijd toegang kunt geven... Alles..... behalve goed. Heb hier voor mijn klanten 2 GSM modules besteld. (1) In de productinformatie staat dat je geautoriseerde nummers op een vooraf ingestelde ingestelde tijd toegang kunt geven . In de handleiding is dat niet terug te vinden. Bij navraag kreeg ik als antwoord: dat HB deze functie niet beschikbaar heeft als software variant. Op de vraag wat die andere variant moet kosten was het antwoord: "Wij kunnen die niet krijgen!" (2) In de handleiding staat dat je een notificaties kunt krijgen over de stand van het hekwerk of die open of dicht is. Toen ik het bedrijf hierover belde kreeg ik een nitwit aan de telefoon die het wel bij de fabrikant moest navragen. Kreeg vervolgens weer als antwoord dat hun module niet in deze mogelijkheid voorziet terwijl het wel in hun handleiding staat. Kortom krijg het gevoel dat ik met een ordinaire dozenschuiver in zee ben gegaan die vanuit China importeert.

Albert

Topservice en topkwaliteit

P.Romanesco

Super goed met goede service

mattijs

Prima product makkelijke te instaleren

Snelle levering, eenvoudige montage en werkt als verwacht.

Snelle levering en installatieinstructie van de afstandsbediening op het doosje, handig.

Dieter Demeyere

Goed, zoals het hoort

Corné Vreugdenhil

Voor mijn geïsoleerde sectionaldeur van 20 jaar oud een nieuwe aandrijving met afstandsbedieningen gekocht. Zelf geïnstalleerd. Dit was niet moeilijk. Met 1,5 uur klaar. Prima product. Doet wat die... Voor mijn geïsoleerde sectionaldeur van 20 jaar oud een nieuwe aandrijving met afstandsbedieningen gekocht. Zelf geïnstalleerd. Dit was niet moeilijk. Met 1,5 uur klaar. Prima product. Doet wat die moet doen. Voor de zekerheid een zwaardere motor besteld dan volgens de richtlijn op de website aangegeven. De snelheid had iets hoger mogen zijn, maar is wel gewoon conform de documentatie op de website, dus zit op zich wel goed. DPD deed er wel een dagje langer over dan gedacht, maar dat is HBopeners niet geheel aan te rekenen.