Informatie op de site
Het product

John Heuvelmans

Meerdere keren gemaild, snelle en duidelijke antwoorden . Ik heb nog niets uitgepakt dat duurt nog enkele weken

Van den hurk bouw

Sectionaaldeur besteld , na te hebben ontvangen , 1 paneel lichtelijk beschadigd , daarna een nieuwe gehad , alleen maar lof , alleen het in elkaar zetten is toch nog best wel een dingetje .

Linda van Beest

Heel positief. Hadden nog een extra schroef nodig en die werd zonder extra kosten meegestuurd met onze bestelling voor een extra afstandsbediening. Telefonisch heel goed bereikbaar. Vriendelijk... Heel positief. Hadden nog een extra schroef nodig en die werd zonder extra kosten meegestuurd met onze bestelling voor een extra afstandsbediening. Telefonisch heel goed bereikbaar. Vriendelijk personeel.

Jeroen Hofland

Top! Alleen de gebruiksaanwijzing is soms iets te algemeen voor een brede productgroep.

Peter Rammeloo

Goede kwaliteit vlugge levering

Goede product + snelle levering

Ivar

Snel geleverd en werkt perfect. Beschrijving met wat extra plaatjes zou misschien nog makkelijker zijn.

Robert van Os

Erg goed snelle service

Den Herder

Produkt goed levering snel, klantenservice laat te wensen over

Reactie HBopeners:

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Jammer om te horen. We proberen altijd alle vragen op dezelfde dag te beantwoorden. Helaas is dat bij u door onbekende reden niet goed gegaan. Na uw 2e mail (die wel door ons is ontvangen) hebben we deze direct beantwoordt. Nogmaals excuus voor de vertraging.
Mocht er nog iets zijn, horen we het graag!
MVG,
HBopeners