Hélène van Es

Cursus Detoxcoach

Wat is je ervaring?

Een kadootje! Wat een mooi mens is Anna, heel dankbaar dat ik heb mogen luisteren naar haar kennis, inzichten en visie! Zeer inspirerend en ik ga zeker meer volgen!

Hans de Bruin

Reiki 2

Wat is je ervaring?

Heel prettig. Het was fijn om weer dieper in te gaan op en mij verder te ontwikkelen in de Reiki.

Ilse JonkmAn

Reiki2

Wat is je ervaring?

I feel like a wizard! De metalen symbolen zijn mooie tools om de kracht van een Reiki behandeling te bekrachtigen! Tijdens de cursus ben ik geshift / ontgiftigd; waarna ik nu in een cocon van rust... I feel like a wizard! De metalen symbolen zijn mooie tools om de kracht van een Reiki behandeling te bekrachtigen! Tijdens de cursus ben ik geshift / ontgiftigd; waarna ik nu in een cocon van rust zit. Het voelt zo krachtig dat ik mind openingen krijg om de Reiki2 vaker toe te gaan passen ook extern (buiten mijn gezin). Thank You!

Kajan

Reiki 2

Geweldig

Anouk van den Berge

Cursus Oosterse Elementenleer

Wat is je ervaring?

Super interessant en inspirerend!

Carina

Zweethutceremonie

Wat is je ervaring?

Een bijzondere ervaring met een fijne groep mensen. De zweethutceremonie heeft mij rust, ruimte en inzichten gegeven, maar ook het gevoel of ik helemaal opgeschoond was na alle rondes. Ik voelde me,... Een bijzondere ervaring met een fijne groep mensen. De zweethutceremonie heeft mij rust, ruimte en inzichten gegeven, maar ook het gevoel of ik helemaal opgeschoond was na alle rondes. Ik voelde me, zowel mentaal als lichamelijk schoon en dat gaf mij het gevoel van ruimte en kracht.
Ik houd ontzettend veel van de natuur en deze dag gaf je de gelegenheid om je helemaal te verbinden met de aarde. Toña begeleidt deze ceremonie op een liefdevolle manier en reikt je mooie thema's aan om tijdens elke ronde bij stil te staan. Door deze ervaring wil ik meerdere ceremonies bij gaan wonen!

Sebastiaan

Coaching/reiki/zweethut

Wat is je ervaring?

Erg positief. Leren voelen en dichter bij jezelf

Charlotte

Cursus

Positief

Krista

Oosterse Elementenleer

Wat is je ervaring?

Heel fijne ervaring, interessant qua inhoud, en vooral de warme, lieve en kundige docente

Olav

Zweethut ceremonie