Gea Mollema

Stilteretreat in Griekenland

Wat is je ervaring?

Een week in stilte, voor mij een enorme uitdaging. Maar wat kijk ik terug op een prachtige reis. Hoe leg je uit dat je in een week tijd zoveel krachtiger wordt, zoveel helderder. Het is het... Een week in stilte, voor mij een enorme uitdaging. Maar wat kijk ik terug op een prachtige reis. Hoe leg je uit dat je in een week tijd zoveel krachtiger wordt, zoveel helderder. Het is het totaalplaatje van de prachtige accommodatie, mijn room with a view; zingend worden gewekt, de geuren van de pijnbomen als we in alle vroegte in die groene stille wereld de bergen inliepen; de vergezichten met de flonkerende zee altijd in nabijheid; de verse met liefde bereide gerechten, het ene nog lekkerder dan het ander; de grote verbondenheid van de groep die groeide naarmate de dagen steeds meer in elkaar begonnen over te lopen; de fijne healingsessies van Toñia en Dora; het niets hoeven, jezelf voorop, genieten, maar ook de uitdagingen aangaan, soms tranen afgewisseld door dankbaarheid. Ik gun iedereen een week op de berg. En heb nu al heimwee.

JVR

Stilte retreat

Wat is je ervaring?

zeer de moeite, het opent je ogen en geest. Je waant je voor een weekje in het paradijs. De stilte is even wennen maar eenmaal in the flow gaat het echt wel goed.

Marjolein

Cursus reiki 1

Wat is je ervaring?

heel goed, diepgaande cursus. Toña en Marcelino weten een fijne sfeer te creëren, waar iedereen zich veilig en gezien voelt.

JVR

Stilte-retreat

Wat is je ervaring?

eerst heel sceptisch, daarna in volle overgave om te eindigen in totale overweldiging

Stephanie de Haan

Reiki 2

Erg enthousiast

Elise Brugman

Wat is je ervaring?

Wat een geweldige en bijzondere ervaring... Niet te omschrijven wat ik persoonlijk heb losgelaten en zeker ook mee heb mogen nemen. Vooral heel bijzonder om de energie op groepsniveau te mogen... Wat een geweldige en bijzondere ervaring... Niet te omschrijven wat ik persoonlijk heb losgelaten en zeker ook mee heb mogen nemen. Vooral heel bijzonder om de energie op groepsniveau te mogen voelen en te delen.

Bijzonder, inspirerend, geweldig!

Ilse Cuppen

Reiki 2

Wat is je ervaring?

Zeer waardevol, ik had het niet willen missen. Het heeft mij extra duidelijk gemaakt hoeveel reiki voor mij doet. Veel geleerd, goede ondersteuning bij hoe je het geleerde kunt toepassen. Veel... Zeer waardevol, ik had het niet willen missen. Het heeft mij extra duidelijk gemaakt hoeveel reiki voor mij doet. Veel geleerd, goede ondersteuning bij hoe je het geleerde kunt toepassen. Veel persoonlijke aandacht en diepgang.
Heel erg bedankt Toña voor je wijze lessen!

Vanessa Meinders

Wat is je ervaring?

healingspace voelt ook nu weer als thuiskomen. Ben enorm dankbaar dat ik mijzelf dit heb gegeven. De persoonlijke aandacht, je laten voelen alsof je familie bent, oog voor iedereen. Het tintelt nog... healingspace voelt ook nu weer als thuiskomen. Ben enorm dankbaar dat ik mijzelf dit heb gegeven. De persoonlijke aandacht, je laten voelen alsof je familie bent, oog voor iedereen. Het tintelt nog steeds in mij. Dit is inderdaad wat de wereld nodig heeft. Mijn man wilde eigenlijk alleen Reiki 1 doen voor de ervaring. Maar zei na 1 dag thuis dat hij Reiki 2 ook wilt doen. Wat een mooi kado is dat! Mogen we weer samen op reis :-)

Katja

Reiki I

Wat is je ervaring?

Positief! Mooie kennismaking met de Reiki beginselen en de praktische basisprincipes van de handopleggingen overgedragen door een ervaren en deskundige docent/reikimaster.