Ria van den Hater, Praktijk voor acupunctuur en tuina

(Bewerkt)

Wat is je ervaring?

Echt heel fijn, Tona en Marcelino zijn zeer gepassioneerde mensen die ontzettend boeiend kunnen vertellen. Ze houden tijdens de cursus iedereen scherp in de gaten en helpen iedereen direct waar dat... Echt heel fijn, Tona en Marcelino zijn zeer gepassioneerde mensen die ontzettend boeiend kunnen vertellen. Ze houden tijdens de cursus iedereen scherp in de gaten en helpen iedereen direct waar dat nodig is. De ervaring die ik met de cursus heb gehad was echt heel bijzonder. Masseren is mijn werk en ik kon best goed voelen. Mijn handen voelen nu echter heel anders aan, nog meer gevoel, tintelingen, meer door stroming van Qi. Ik heb gelijk de volgende dag de Reiki geimplementeerd in mijn werk, de clienten zijn er blij mee.

Anneroos Troost

Wat is je ervaring?

Ik vond het enorm inspirerend en bijzonder om mee te maken, er is een wereld voor me open gegaan! Ik ben enorm benieuwd wat reiki me allemaal gaat brengen. Ik heb me in ieder geval alvast meteen... Ik vond het enorm inspirerend en bijzonder om mee te maken, er is een wereld voor me open gegaan! Ik ben enorm benieuwd wat reiki me allemaal gaat brengen. Ik heb me in ieder geval alvast meteen ingeschreven voor een reiki 2 cursus :)

Carolien

Wat is je ervaring?

Interessante training, eerste dag wist ik niet zo goed hoe of wat, maar tweede dag vielen er meer kwartjes. In woorden niet uit te drukken, maar ervaar meer rust. Wie weet tot de 2e! En ik ga me... Interessante training, eerste dag wist ik niet zo goed hoe of wat, maar tweede dag vielen er meer kwartjes. In woorden niet uit te drukken, maar ervaar meer rust. Wie weet tot de 2e! En ik ga me nog orienteren voor een retraite.

Myrthe ten Hove

Wat is je ervaring?

Wat heb ik enorm genoten van dit weekend, ik heb echt twee dagen lang zitten stralen. Het voelt als een cadeautje aan mijzelf om me bij Healing Space in Reiki te verdiepen. Tona en Marcelino zijn... Wat heb ik enorm genoten van dit weekend, ik heb echt twee dagen lang zitten stralen. Het voelt als een cadeautje aan mijzelf om me bij Healing Space in Reiki te verdiepen. Tona en Marcelino zijn fijne docenten met een bak aan kennis en ervaring, inspirerende woorden en ze weten daarnaast een veilige setting te creëren waarin je kan ervaren wat Reiki voor jou is. Voor mij voelt dit weekend als een uitnodiging naar nog meer liefde, warmte en energie in mijn leven. Ik kijk er naar uit om nog veel meer te mogen leren bij Healing Space!

C&J

Prive retreat

Wat is je ervaring?

Genoten van het privé retreat waarin we elkaar weer gevonden hebben. Mooie oefeningen gedaan met als resustaat elkaar we te zien als toen we verliefd werden. De energie ging weer stromen tussen ons... Genoten van het privé retreat waarin we elkaar weer gevonden hebben. Mooie oefeningen gedaan met als resustaat elkaar we te zien als toen we verliefd werden. De energie ging weer stromen tussen ons en onze kwartaal seks is nu verleden tijd:)
Dank jullie wel voor de mooie ervaring ToÑa en Marcelino!

Charlotte

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring?

Toña en Marcelino zijn twee lieve, warme, wijze, spirituele en toch nuchtere mensen. Ik heb het weekend als één groot geschenk ervaren. De tijd vloog voorbij en maakt hongerig naar meer.
Het is heerlijk om naar Toña's zangerige stem te luisteren en naar de grapjes van Marcelino.
Deze cursus heeft mij vertrouwen gegeven om te doen waarvan ik altijd al vermoeden dat ik het kon. Want wat blijkt: iedereen kan Reiki leren en toepassen!
Het voelt alsof het kanaal naar ''boven'' nog verder is open gezet en dat mijn wortels nog beter zijn gegrond.
Tijdens het weekend had ik erge buikpijn, de liefde en zorgvuldigheid waarop dit werd opgemerkt en werd behandeld was hartverwarmend.
Ik voelde me gedragen door een zuivere en krachtige energie die er tijdens dit weekend was.
Het liefst zou ik nu alle opleidingen en trainingen die Healing Space aanbiedt willen volgen, haha!
Maar....step by step..

Charlotte

Jella Ovaa

Reiki Cursus

Wat is je ervaring?

Zeer positief! Toña en Marcelino beschikken over heel veel kennis en brachten deze kennis voor mij op een enthousiaste en inspirerende manier over. Ik ben ook erg benieuwd naar de andere cursussen!... Zeer positief! Toña en Marcelino beschikken over heel veel kennis en brachten deze kennis voor mij op een enthousiaste en inspirerende manier over. Ik ben ook erg benieuwd naar de andere cursussen! Bedankt voor deze mooie en waardevolle twee dagen!

Dominique

Wat is je ervaring?

De ervaring die ik opgedaan heb met de cursus is eigenlijk onbeschrijfelijk. reiki ontvangen en geven was al bijzonder opzich. Hoe tona en marcellino het neerzetten, de warmte van de groep de... De ervaring die ik opgedaan heb met de cursus is eigenlijk onbeschrijfelijk. reiki ontvangen en geven was al bijzonder opzich. Hoe tona en marcellino het neerzetten, de warmte van de groep de energie het was geweldig. Ik zou het iedereen aanraden en ik zelf heb meteen reiki 2 geboekt.

Maartje Voogt

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring?

Liefde, veel liefde en bevestiging van hoe fijn dit is. Smaakt naar meer.

Sjoera Groenveld

Wat is je ervaring?

Was bijzonder om mee te maken. De docenten weten een hele fijne sfeer neer te zetten en te inspireren. In alles een heel warm bad.