L. Kruip

Wat is je ervaring?

Zeer verrijkend en relatief gemakkelijk toepasbaar

Heide Gramser

Wat is je ervaring?

Heeft me geraakt en doet veel goeds!

theo snijders total qyality support bv

positief, prettig en 'payable'

Joyce

Wat is je ervaring?

Vreemde mensen die elkaar begrijpen zonder te praten, mooi, leerzaam, rustgevend, energievol. Uitleg en verhalen van Toña Marcelino en Naomi zeer fijn, grappig, mooie ervaringen.
Reiki 2 kom ik...
Reiki 2 kom ik ook zeker weer bij Healing Space doen. Mijn dank is groot! Namaste

Okki Velders

Leerzaam, prettige setting

Lennard

Reiki uno

Goehoed!

Linda Kruseman

Wat is je ervaring?

Alles stroomt na deze cursus. Ik voel me herboren en maak ineens veel betere keuze’s dan voorheen. Ik sta dicht bij mezelf. Ik kijk uit naar de komende 3 maanden zelfbehandeling en daarna de Reiki2.... Alles stroomt na deze cursus. Ik voel me herboren en maak ineens veel betere keuze’s dan voorheen. Ik sta dicht bij mezelf. Ik kijk uit naar de komende 3 maanden zelfbehandeling en daarna de Reiki2.

Jeannette

Wat is je ervaring?

Was voor de tweede maal weer intens en bijzondere ervaring.
Was erg leerzaam, inspirerend met fantastische liefdevolle benadering.
Chapeau voor Tona en Macelino.

Leanne Michiels

Wat is je ervaring?

Ik vond het een magische cursus. Tijdens de cursus voelde ik me verbonden met met mezelf, met de groep en met de wereld. Ik heb veel geleerd en ervaren. Het voelde als mini vakantie van mijn 'echte'... Ik vond het een magische cursus. Tijdens de cursus voelde ik me verbonden met met mezelf, met de groep en met de wereld. Ik heb veel geleerd en ervaren. Het voelde als mini vakantie van mijn 'echte' leven. Gelukkig geeft Reiki mij de 'tools' om dat gevoel ook thuis te ervaren.

Sanne Meijer

Wat is je ervaring?

Ontzettend goed! Heel veel persoonlijke aandacht. Er wordt zowel gewerkt aan kennis, technieken, ervaring en persoonlijke ontwikkeling. Ontzettend kundig en gepassioneerde reiki masters.