Energetisch masseren 1

Wat is je ervaring?

Er wordt heel kundig uitgelegd en je leert door zelf te doen. Je wordt aangeraakt op plekken die we meestal vergeten. Hierdoor kwam er veel los en ervaar je wat een liefdevolle aanraking kan... Er wordt heel kundig uitgelegd en je leert door zelf te doen. Je wordt aangeraakt op plekken die we meestal vergeten. Hierdoor kwam er veel los en ervaar je wat een liefdevolle aanraking kan betekenen. Dit kom allemaal doordat er een hele veilige en prettige sfeer is gecreëerd.

Marjon

Energetsche massage deel 1

Erg leerzaam.

Anton De Wijs

Cursus energetische massage

Wat is je ervaring?

Het was een hele fijne ervaring. De docent, Liona, gaf een hele duidelijke uitleg en een ontzettend fijne begeleiding. Naast dat ik massage technieken heb geleerd heeft het aardig wat in gang gezet,... Het was een hele fijne ervaring. De docent, Liona, gaf een hele duidelijke uitleg en een ontzettend fijne begeleiding. Naast dat ik massage technieken heb geleerd heeft het aardig wat in gang gezet, energetisch, fysiek en emotioneel, wat direct merkbaar is in mijn dagelijks leven. Liona heeft ook hierin super begeleid op haar eigen zachte manier en me mooie handvatten gegeven. Ik ben dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen!

Joyce

Energetische massage niveau 1

Wat is je ervaring?

Wat een waardevolle cursus! Aan de ene kant heel praktisch, maar voor mij ook echt een persoonlijke verdieping. Door de groep ontstond er zo’n mooi krachtveld. Na drie dagen voel je je echt als... Wat een waardevolle cursus! Aan de ene kant heel praktisch, maar voor mij ook echt een persoonlijke verdieping. Door de groep ontstond er zo’n mooi krachtveld. Na drie dagen voel je je echt als herboren. Het grootse compliment na de cursus kwam van mijn jongste zoontje: ‘mama, ik heb je nog nooit zo mooi gezien’. Dat is wat deze cursus doet, je gaat stralen van binnenuit.

Charlotte Derksen

Energetische Massage 1

Wat is je ervaring?

Dit weekend heeft me het vertrouwen gegeven om mensen te gaan behandelen. Liona geeft op zo'n prettige wijze les: vol plezier, met veel persoonlijke aandacht en veel deskundigheid. Ik heb enorm veel... Dit weekend heeft me het vertrouwen gegeven om mensen te gaan behandelen. Liona geeft op zo'n prettige wijze les: vol plezier, met veel persoonlijke aandacht en veel deskundigheid. Ik heb enorm veel ontvangen, niet alleen kennis. Samen met de andere deelnemers was het een leerzame, plezierige én ontspannen (want: alle technieken ook ondergaan...) ervaring. Geweldige aanrader!

Annewil

Energetische Massage Cursus

Wat is je ervaring?

Heel erg goed. Ik heb prachtige tools mogen leren van onze fijne lieve lerares Liona.

Charlotte Klein

Reiki I

Erg leerzaam en fijn

Bowie Redman Barbiers

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring?

Het is een enorm verdiepende cursus, je leert niet alleen de beginselen van Reiki en kan daarna ook echt jezelf en andere behandelen. Maar je krijgt ook een bredere kijk op wat Reiki kan betekenen... Het is een enorm verdiepende cursus, je leert niet alleen de beginselen van Reiki en kan daarna ook echt jezelf en andere behandelen. Maar je krijgt ook een bredere kijk op wat Reiki kan betekenen in jouw leven. De cursus heeft mij ook veel rust en vertrouwen in mezelf gegeven. En een diepere verbinding met mezelf en met hoe ik wil leven.

Marijse Hofstede

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring?

Het was een super mooie, fijne, indrukwekkende, plezierige cursus. De samen smelting van de westerse nuchterheid met de Chinees/Oosterse geneeswijzen was heel prettig. Ik voel mij nu meer een... Het was een super mooie, fijne, indrukwekkende, plezierige cursus. De samen smelting van de westerse nuchterheid met de Chinees/Oosterse geneeswijzen was heel prettig. Ik voel mij nu meer een heel(dag 1) en compleet (dag2) mens dan dat ik de cursus begon. Dankjewel! (Linksom knuffel)

Fleur de Vries

Reiki 2

Wat is je ervaring?

Geweldig. Ik zou me geen betere reiki master kunnen wensen. Heel dankbaar voor alle kennis die Toña heeft gedeeld; ze kijkt veel verder dan de praktische, essentiële skills nodig voor de tweede... Geweldig. Ik zou me geen betere reiki master kunnen wensen. Heel dankbaar voor alle kennis die Toña heeft gedeeld; ze kijkt veel verder dan de praktische, essentiële skills nodig voor de tweede graad en neemt haar vak heel serieus. Ontzettend veel geleerd en geïnspireerd vertrokken. Net als Reiki cursus 1 dat deed, heeft ook Reiki 2 echt weer opnieuw m'n levenskwaliteit verbeterd! Ik raad het iedereen aan.