Maaike

Eenvoudig gezond

Wat is je ervaring?

Heel veel geleerd in deze cursus. Over mijn eigen voeding en gezondheid, maar ook toepasbaar voor je omgeving.

Nadine

Wat is je ervaring?

Ik vond het ontzettend leerzaam en bijzonder. Toña en Marcelino zijn hele fijne en inspirerende teachers en ik ben echt in mijn hart geraakt door de woorden van Toña. Er is aandacht voor ieder... Ik vond het ontzettend leerzaam en bijzonder. Toña en Marcelino zijn hele fijne en inspirerende teachers en ik ben echt in mijn hart geraakt door de woorden van Toña. Er is aandacht voor ieder individu, maar ook als groep voel je je al snel verbonden. Ik heb het idee dat ik een goede basis in Reiki 1 heb gekregen en dat ik voorlopig even zelfstandig aan de slag kan gaan.

Mia

Coaching

Wat is je ervaring?

Hartstikke goed. Toña gaat voorbij woorden, daar waar geheeld kan worden. Ze beheerst haar vak als geen anders. Ze is betrouwbaar en rechtlijnig. Ze zegt wat ze doet en ze doet wat ze zegt.

Judith Kuppens

Cursus Energetische Massage Basismodule

Wat is je ervaring?

Het was een zeer leerzame cursus, waarbij veel aandacht werd besteed aan de verschillende technieken. Ook was er veel ruimte voor de verschillende oefeningen en kwam iedereen aan bod. We hadden een... Het was een zeer leerzame cursus, waarbij veel aandacht werd besteed aan de verschillende technieken. Ook was er veel ruimte voor de verschillende oefeningen en kwam iedereen aan bod. We hadden een zeer ervaren leerkracht!

Cherish Rose

Cursus Reiki I

Wat is je ervaring?

Toña en Marcelino zijn twee warme trainers die je goede uitleg en begeleiding geven. Naast de uitleg was er voldoende ruimte om vragen te stellen. Dankzij deze trainers heb ik de cursus goed kunnen... Toña en Marcelino zijn twee warme trainers die je goede uitleg en begeleiding geven. Naast de uitleg was er voldoende ruimte om vragen te stellen. Dankzij deze trainers heb ik de cursus goed kunnen afronden en heb ik de juiste tools ontvangen om Reiki te integreren in mijn leven.

Wat is je ervaring?

Vond het heel bijzonder. Het heeft veel energie in gang gezet.

Ilse Cuppen

Wat is je ervaring?

Zeer positief! Toña en Marcelino zijn hele fijne, hartelijke en professionele docenten. Er is ruimte en aandacht voor iedereen. Voor mij was de cursus intens maar ontzettend leerzaam en verreikend.... Zeer positief! Toña en Marcelino zijn hele fijne, hartelijke en professionele docenten. Er is ruimte en aandacht voor iedereen. Voor mij was de cursus intens maar ontzettend leerzaam en verreikend. Heel fijn om alle opgedane kennis nu zelf thuis toe te kunnen gaan passen en te gaan zien wat het brengt.

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring?

Weekend vol inspiratie. Tona en Marciano zijn kundige mensen.

Bertha de Boer

Energetische massage 1

Wat is je ervaring?

Ik wist niet wat ik kon verwachten bij deze cursus, het was in 1 woord geweldig! Veel technieken geleerd maar ook warmte liefde en hartelijkheid die Liona uitstraald geeft een veilig en warm gevoel... Ik wist niet wat ik kon verwachten bij deze cursus, het was in 1 woord geweldig! Veel technieken geleerd maar ook warmte liefde en hartelijkheid die Liona uitstraald geeft een veilig en warm gevoel bij de cursist. Het enthousiasme waarop Liona lesgeeft nodigt uit om verder te gaan!

Judith

Wat is je ervaring?

Wat een bijzondere ervaring was dit! De warmte van Toña en Marcelino en van de groep. Het heeft mij licht, ruimte en rust gegeven, die ik hopelijk weer mag doorgeven.