Marianne

Ik heb de cursus Energetische Massage deel 1 gevolgd

Wat is je ervaring?

Heel positief! Liona met haar fijne, lieve uitstraling, haar magische handen en haar betoverende stem (wat kan zij mooi mantra's zingen!) schromt niet om door te vragen als het " even niet soepel"... Heel positief! Liona met haar fijne, lieve uitstraling, haar magische handen en haar betoverende stem (wat kan zij mooi mantra's zingen!) schromt niet om door te vragen als het " even niet soepel" loopt. Liona voelt haarfijn wat nodig is in de groep maar ook wat goed is voor jou als cursist. Ik ga zeker door naar deel 2 en raad iedereen aan om aan deze cursus deel te nemen!

Wiepie

Wat is je ervaring?

Positief. Veilige omgeving. Professioneel, inspirerend, verbindend.

fijn

Bernadette

Wat is je ervaring?

Helend, liefdevolle en veilige omgeving

Maud Schouten

Energetische massage deel 1

Wat is je ervaring?

heerlijk en leerzaam. De cursus gaat verder dan alleen leren masseren, door alles zelf te ervaren kom je in aanraking met gevoelens, emoties die voorheen verborgen konden blijven. Daarmee is deze... heerlijk en leerzaam. De cursus gaat verder dan alleen leren masseren, door alles zelf te ervaren kom je in aanraking met gevoelens, emoties die voorheen verborgen konden blijven. Daarmee is deze cursus niet alleen leerzaam maar ook heilzaam.

Carolijn Verburg

Cursus Reiki

Positief, bewust, energie

Anita Westhuis/Achmea

Ki workshop en coaching

Wat is je ervaring?

Toña is iemand die mij enorm geïnspireerd heeft. Zij heeft mij op eigenzinnige en uitzonderlijke manier gecoacht en begeleid in mijn persoonlijke proces. Ik heb door Toña inzichten gekregen over... Toña is iemand die mij enorm geïnspireerd heeft. Zij heeft mij op eigenzinnige en uitzonderlijke manier gecoacht en begeleid in mijn persoonlijke proces. Ik heb door Toña inzichten gekregen over mijzelf, waar ik zowel prive als zakelijk heel veel aan heb. Met een holistische benadering helpt zij mensen zowel emotioneel als lichamelijk in balans te komen.

Maud Schouten

Reiki 2

Wat is je ervaring?

Mooie opleiding, inspirerend, hoog tempo, waardoor ik veel leer beleef en ervaar in korte tijd. De begeleiding is strak, professioneel, holistisch, inspirerend, zorgvuldig. Ik heb heel veel kennis... Mooie opleiding, inspirerend, hoog tempo, waardoor ik veel leer beleef en ervaar in korte tijd. De begeleiding is strak, professioneel, holistisch, inspirerend, zorgvuldig. Ik heb heel veel kennis aangereikt gekregen waardoor ik me door ontwikkel. Ik ben erg blij en vereerd dat ik deze opleiding met deze begeleiders heb meegemaakt.

Eddy list

Reiki 2 cursus

Wat is je ervaring?

Het was een hele mooie en zeer leerzame cursus
Alles werd heel duidelijk uitgelegd .

Ilse JonkmAn

In Hoogland heb ik de kans gehad om deel te nemen aan Reiki1.

Wat is je ervaring?

Voorafgaand aan de cursus had ik zenuwen; omtrent de inhoud; wat voor effect het zou hebben op mij en wat ga ik nu daadwerkelijk doen? Dag 1 van de Reiki1 was intensief, ik voelde van binnenuit... Voorafgaand aan de cursus had ik zenuwen; omtrent de inhoud; wat voor effect het zou hebben op mij en wat ga ik nu daadwerkelijk doen? Dag 1 van de Reiki1 was intensief, ik voelde van binnenuit warmte en blijdschap en merkte op dat mijn lichaam het nodige werk nog nodig had om te resetten. Einde dag1 lag ik uitgeteld, voelde ik me grieperig, hoofdpijn en mega vermoeid vroeg op bed. Dag2 begon met hoofdpijn en eindigde magisch. De stilte, twee dagen offline, aandacht voor je innerlijke, het opzoeken van pijnpunten bij mede cursusgenoten, de stille locatie, Naomi en Tona in hun kracht, de basic, het zelf kunnen toepassen van Reiki bij andere, ik ging 'stoned' naar huis. Met kracht, meer zelfvertrouwen en energie! Het echte effect van de training is nu pas zichtbaar en merkbaar. De rust die ik ervaar, ook op dag4 na de cursus. Dankbaar voor dit kado, wat ik mezelf kado heb gedaan!

Het leuke is wat ik nu opmerk; als ik mensen in een bepaald keurlijf zie, in drukte of overprikkeld, mijn handen worden naar ze toegezogen! Haha. Ik wil ze Reiki geven...

Dankjewel voor de twee fijne dagen!