Wat is je ervaring?

Ik stind vrij sceptisch tegenover Reiki. Deze cursus heeft me volledig in het kamp van de 'believers' gekatapulteerd. De opbouw van de twee dagen, de intimiteit van de kleine groep en de... Ik stind vrij sceptisch tegenover Reiki. Deze cursus heeft me volledig in het kamp van de 'believers' gekatapulteerd. De opbouw van de twee dagen, de intimiteit van de kleine groep en de aanstekelijke en voelbare energie, passie en kennis van Toña en Marcelino zorgden ervoor dat deze eerste graad de diepgang kreeg die van deze opleiding iets bijzonder krachtigs, uniek en professioneel maakt. De ervaring van Toña als Reiki Master is fenomenaal. Haar energie zo krachtig en zo liefdevol. Marcelino kan bijzonder boeiend vertellen zodat alles goed blijft hangen.
Ik voel in mezelf een verschuiving, een zekere lichtheid, meer ruimte, meer energie na deze twee dagen. Reiki bij mezelf toepassen begint nu al aan te voelen als mijn dagelijkse portie energie. Een zonnebad of licht douche elke ochtend. Ik ben bijzonder benieuwd wat de komende 90 dagen me zullen geven. Geleidelijk aan wil ik het ook toepassen bij mijn klanten. Voor wie nog twijfelt, kan ik maar 1 ding zeggen: laat je verwonderen door reiki. Schuif je vooroordelen aan de kant en voel het gewoon.

Ik heb de cursus Reiki 1 bij healing space gedaan.

Wat is je ervaring?

Ik vond het een hele integere, warme en uit liefde gegeven cursus.

Charlotte Meeuwissen

Wat is je ervaring?

Heel erg fijn gedoceerd, fijne groep en heel bijzonder.

Anton de Wijs

Ik heb bij Healing Space Reiki 1 gedaan.

Wat is je ervaring?

Mijn ervaring met deze cursus is super positief. De uitleg was erg duidelijk en de begeleiding was top! Ik heb veel informatie opgedaan en genoten van de wijze waarop dit door Toña en Marcelino werd... Mijn ervaring met deze cursus is super positief. De uitleg was erg duidelijk en de begeleiding was top! Ik heb veel informatie opgedaan en genoten van de wijze waarop dit door Toña en Marcelino werd gedeeld.

Reiki 2

Wat is je ervaring?

Het was een hele intensieve cursus, die echt voorbij gevlogen is. Ik heb er veel geleerd over mezelf, ik heb veel geleerd waar ik mee verder kan, ik heb het gevoel dat ik met de reiki nu meer kan... Het was een hele intensieve cursus, die echt voorbij gevlogen is. Ik heb er veel geleerd over mezelf, ik heb veel geleerd waar ik mee verder kan, ik heb het gevoel dat ik met de reiki nu meer kan en dat voelt erg goed. Dit alles dankzij de enthousiaste en bezielende leiding van Tona. Ik ben ook dankbaar dat ik reiki 2 heb mogen doen.

Cursus

Wat is je ervaring?

Heel erg positief. Blij dat ik het gedaan heb!

Sanne

Een cursus Reiki

Wat is je ervaring?

Leerzame cursus - prettige begeleiding, rustige sfeer, kleine groepen, zorgzaam

Lisette

Reikie 1

Wat is je ervaring?

Ontspannend, reinigend ,verhelderend , niet oordelend, informatief , veilig en praktisch

Wat is je ervaring?

Super, het was beide dagen voor mij heel leerzaam en ook zeker een eye opener.