Patricia

Reiki practioner

Wat is je ervaring?

Een hele fijne cursus, met diepgang bv oosterse geneeskunde, kennis verbreding en zeer kundige, professionele en betrokken begeleiding.

Reiki 2

Wat is je ervaring?

Heel bijzonder, positief en nuttig

Cursus Reiki 2

Wat is je ervaring?

Ik heb een hele goede ervaring met deze cursus,het heeft mij inzicht en rust gegeven.

Reiki 2

Wat is je ervaring?

Heel positief. Veel geleerd, veel kunnen oefenen, fijne sfeer, kleine groep. Een weekend dat me dichter bij mijzelf heeft gebracht.

Bjorn Claassens

Reiki II

Wat is je ervaring?

Zoals altijd weer een prettige ervaring met veel wijsheid.

Els Molenaar

Opleiding Oosterse Elementeleer
Opleiding Paraktische Chinese Geneeskunde

Wat is je ervaring?

Beide cursussen heb ik als heel fijn en goed ervaren. De docent was zeer kundig en goed onderlegd.
Fijne begeleiding en alle ruimte om vragen te stellen. De praktische oefeningen waren zinvol om te doen. Inhoudelijk waren de cursussen goed. De bijbehorende studiemappen waren een goede aanvulling en ik heb een schat aan kennis en ervaring opgedaan.

Sophie Brokmann

Reiki Grid Workshop

Wat is je ervaring?

Super inspirerend om te leren hoe je met bergkristallen bepaalde intenties in de energie kunt zetten - en op die manier helende liefdevolle energie kunt sturen naar bepaalde personen of situaties!... Super inspirerend om te leren hoe je met bergkristallen bepaalde intenties in de energie kunt zetten - en op die manier helende liefdevolle energie kunt sturen naar bepaalde personen of situaties! Tona legt op een levendige en eenvoudige manier uit hoe het werkt. Let the magic happen ;-)

Sophie Brokmann

Reiki II - Herhaaldag

Erik Schaap Bouwservice

Reiki refress

Zeer verfrissend.

Vanessa

Reiki 1 Refresh

Wat is je ervaring?

Het was weer een inspirerende dag en nieuwe inzichten. Ook een fijne en lieve groep mensen. Verder heb ik er 5 woorden voor: Warmte, liefde, kracht, vertrouwen en dankbaarheid.

Ik kan...

Ik kan niet wachten om Reiki 2 te gaan doen.