Reiki practioner
Wat is je ervaring?
Een hele fijne cursus, met diepgang bv oosterse geneeskunde, kennis verbreding en zeer kundige, professionele en betrokken begeleiding.
Heel bijzonder, positief en nuttig
Ik heb een hele goede ervaring met deze cursus,het heeft mij inzicht en rust gegeven.
Heel positief. Veel geleerd, veel kunnen oefenen, fijne sfeer, kleine groep. Een weekend dat me dichter bij mijzelf heeft gebracht.
Zoals altijd weer een prettige ervaring met veel wijsheid.
Beide cursussen heb ik als heel fijn en goed ervaren. De docent was zeer kundig en goed onderlegd.
Fijne begeleiding en alle ruimte om vragen te stellen. De praktische oefeningen waren zinvol...
Super inspirerend om te leren hoe je met bergkristallen bepaalde intenties in de energie kunt zetten - en op die manier helende liefdevolle energie kunt sturen naar bepaalde personen of situaties!...
Zeer verfrissend.
Het was weer een inspirerende dag en nieuwe inzichten. Ook een fijne en lieve groep mensen. Verder heb ik er 5 woorden voor: Warmte, liefde, kracht, vertrouwen en dankbaarheid.
Ik kan...