Tim Tasseron

Reiki cursus 1

Wat is je ervaring?

Het was intens en mooi. Ik had een paar dagen nodig om goed te voelen wat er gebeurd is, maar ik voel me energiek en krachtig in mijn denken.

Tim Tasseron

Reiki cursus 1

Cursus reiki

Zeer goed.

Hypno therapie

Wat is je ervaring?

Prettige ervaring! Goede begeleiding, fijne omgeving en mensen en resultaat geboekt in het doel waarvoor ik kwam.

J de Boer

Hypnotherapie

Wat is je ervaring?

Ik heb de intake als zeer persoonlijk (en professioneel) ervaren. Marcelino en Tonya namen uitgebreid de tijd om de intake te doen. De hypnotherapie sessies verliepen zoals uitgelegd. Zeer tot... Ik heb de intake als zeer persoonlijk (en professioneel) ervaren. Marcelino en Tonya namen uitgebreid de tijd om de intake te doen. De hypnotherapie sessies verliepen zoals uitgelegd. Zeer tot tevredenheid.
Ook nazorg is goed geregeld, want Marcelino en Tonya zijn altijd bereikbaar.

Anita

Reiki 1

Wat is je ervaring?

Toña en Marcelino zijn in staat om een vertrouwde omgeving te creëren, waar iedereen zich fijn en op zijn gemak voelt. Het waren 2 intense, confronterende en mooie dagen.

DelServo

Curses reiki 1

Wat is je ervaring?

Twee bijzonder fijne dagen mogen ervaren

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring?

Intiem, met aandacht en warm. Leerzaam en bevrijdend. Helder en duidelijke uitleg in een veilige omgeving.

Johanneke

Cursus Reiki 2

Intens maar zeer fijn

Edith.

Cursus reiki 2.

Wat is je ervaring?

Prettig, met veel persoonlijke aandacht.Wel veel informatie ben ook blij met binnenkort de herhaaldag.