Sangita

Cursus Eenvoudig Gezond.

Wat is je ervaring?

Ik vond het een zeer mooie aanvulling op mijn eerder opgedane kennis op gebied van voeding, gezondheid en leefstijl. Het heeft mij geholpen om nog meer verfijning aan te brengen in mijn persoonlijke... Ik vond het een zeer mooie aanvulling op mijn eerder opgedane kennis op gebied van voeding, gezondheid en leefstijl. Het heeft mij geholpen om nog meer verfijning aan te brengen in mijn persoonlijke voeding. De praktijkervaringen van Anna maakten de cursusdagen levendig en boeiend. Ik vond het fantastische dagen! Ik heb genoten van Anna en de fijne groep waarin we met elkaar hebben gewerkt!

MatildaCoaching

Energetische massage 2

Wat is je ervaring?

Deze verdieping was heel leerzaam met vele nieuwe en extra technieken.

Cursus eenvoudig gezond

Wat is je ervaring?

Blij mee. Veel nuttige en praktische informatie gehad. Super docent!
Als je met openbaar vervoer komt alleen niet super handige locatie

Jonas Driessen

Cursus Eenvoudig Gezond

Wat is je ervaring?

Super. Op bevlogen wijze neemt Anna Kruyswijk je mee in voeding, in de breedste zin in het woord, hoe het ermee staat, hoe onderzoek ernaar wel of niet betrouwbaar is en vooral, wat goed is voor... Super. Op bevlogen wijze neemt Anna Kruyswijk je mee in voeding, in de breedste zin in het woord, hoe het ermee staat, hoe onderzoek ernaar wel of niet betrouwbaar is en vooral, wat goed is voor jou! Voeding heeft verschillende effecten op verschillende mensen en je leert hoe je voor jezelf het beste kan zorgen. Dit, gelukkig stap voor stap. :-)

Cursus Eenvoudig Gezond

Wat is je ervaring?

Ik vond het een heel leerzame cursus, waarbij ik veel informatie heb gekregen .

Bjorn Claassens

De opleiding 'Eenvoudig gezond'

Wat is je ervaring?

Ik heb de opleiding 'Eenvoudig Gezond' echt als een eyeopener ervaren. Er komen veel aspecten voorbij waar ik simpelweg (helaas) niet bij stilstond of door misleidende informatie niet (meer) over... Ik heb de opleiding 'Eenvoudig Gezond' echt als een eyeopener ervaren. Er komen veel aspecten voorbij waar ik simpelweg (helaas) niet bij stilstond of door misleidende informatie niet (meer) over nadacht. De praktische toepasbaarheid maakt de opleiding, omdat de stof soms ook technisch/pittig is, erg levendig. Je gaat letterlijk met jezelf aan de slag.

Wederom is Healing Space erin geslaagd mij bewust te maken van een aantal aspecten welke jezelf als persoon weer aan 'het stuur van' je eigen gezondheid en geluk zet.

Jonas

Cursus Reiki II

Wat is je ervaring?

Zeer goed. De persoonlijke aandacht van Tona, gemengd met bevlogenheid en een goede dosis energie, maakt dat ik op fijne manier mijn eigen groei heb door mogen maken om vervolgens in staat te zijn... Zeer goed. De persoonlijke aandacht van Tona, gemengd met bevlogenheid en een goede dosis energie, maakt dat ik op fijne manier mijn eigen groei heb door mogen maken om vervolgens in staat te zijn om me het aangeboden materiaal eigen te maken. Wil je verdieping in je leven, jezelf en jezelf gereed willen maken om andere mensen te helpen dmv Reiki, volg dan de Reiki cursussen van Healingspace.

Femke

Reiki 2

Wat is je ervaring?

Bijzonder en inspirerend. Het heeft me veel nieuwe inzichten gegeven. Tona geeft deze cursus met veel toewijding en liefde.

Edwin Sier

Reiki 2

Wat is je ervaring?

Heel goed. Goed om weer "in te checken" en de verdiepingsslag te maken na de Reiki 1 cursus. Ook heel prettig om in kleine groepjes te werken. Tona deed het weer geweldig, vol enthousiasme, energie... Heel goed. Goed om weer "in te checken" en de verdiepingsslag te maken na de Reiki 1 cursus. Ook heel prettig om in kleine groepjes te werken. Tona deed het weer geweldig, vol enthousiasme, energie en strijdlust. Zeer motiverend!

Rolien

Reiki Cristal Grid

Wat is je ervaring?

Bijzonder, hoe een aantal stenen zoveel waarde kan krijgen, door er de juiste intenties aan te geven, en dit een plek te geven binnen een ritueel. Weer een inspirerende middag met prachtig mooie... Bijzonder, hoe een aantal stenen zoveel waarde kan krijgen, door er de juiste intenties aan te geven, en dit een plek te geven binnen een ritueel. Weer een inspirerende middag met prachtig mooie energie!