Cynthia Schenk

Reiki 1 cursus

Wat is je ervaring?

Heel erg goed. Ik moest even wennen aan de grote groep.

Maureen Bierdrager

Reiki 1

Wat is je ervaring?

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij healingsspace

Pim Berkel

Reiki I

Wat is je ervaring?

Mooie ervaring. Nieuwe inzichten over de energiestromen van mens en dier en hun helende werking.

Anne

Wat is je ervaring?

Goed onderbouwde cursus, zit theoretisch stevig in elkaar en de kennis is in de praktijk makkelijk toe te passen. Na jaren van darmklachten ben ik er nu binnen twee maanden helemaal vanaf. Superfijn!

Daantje Breve

Wat is je ervaring?

goed. alleen de teksten en afbeeldingen mogen wat groter! slecht te lezen. Werkt minder prettig.

Jessica Postema

Wat is je ervaring?

SUPER!! Ik vind het een heel waardevolle cursus. Anna als teacher en hoe de lesstof is ingedeeld waardoor de stof goed blijft hangen (webinars, huiswerkopdrachten, interactie en theorie).... SUPER!! Ik vind het een heel waardevolle cursus. Anna als teacher en hoe de lesstof is ingedeeld waardoor de stof goed blijft hangen (webinars, huiswerkopdrachten, interactie en theorie). Bewustzijnsontwikkeling staat centraal. Ben heel tevreden.

Marga

Energetische Massage 1

Wat is je ervaring?

Ik voelde me zeer welkom. Lillian heeft een veilige en leerzame cursus neergezet. Heel bijzonder om zo veel te leren over je lichaam. Met een fijne groep vrouwen leer je het geven en het ontvangen.

Janneke Lourens

Energetische Massage 1

Inspirerend en verdiepend

Tamara

De energetische massage niveau 1

Wat is je ervaring?

Vond de 3 daagse cursus een hele mooie, fijne en leerzame ervaring. Fijne groep vrouwen en Lillian zorgde voor een veilige omgeving om ook je eigen proces door te maken. Ze heeft een hele fijne... Vond de 3 daagse cursus een hele mooie, fijne en leerzame ervaring. Fijne groep vrouwen en Lillian zorgde voor een veilige omgeving om ook je eigen proces door te maken. Ze heeft een hele fijne energie.

Suzanne

Energetische massage 1

Wat is je ervaring?

Mijn eerste cursus bij Healing Space en een hele bijzondere ervaring. Ik was van tevoren bang dat iedereen al veel ervaring had met masseren behalve ik, gelukkig was dat helemaal niet zo! De cursus... Mijn eerste cursus bij Healing Space en een hele bijzondere ervaring. Ik was van tevoren bang dat iedereen al veel ervaring had met masseren behalve ik, gelukkig was dat helemaal niet zo! De cursus bouwde in een goed tempo op en ik heb ontzettend veel geleerd. Zowel over de massage technieken als over mezelf.